Prachtige schoenen!

Alweer een paar prachtige, heerlijk zittende schoenen. Snelle levering. Geen enkele negatieve opmerking. Een aanrader......

Geen bevestiging op de mail gezien. Maar levering was prima.

Heel tevreden

Snelle levering, goed verpakt en super kwaliteit schoenen!!!

voldoet aan mijn verwachtingen

mooie schoen .

Snel, makkelijk besteld

Het zoeken en bestellen ging goed, ik had ze nl bij een vrouw deze sandalen gezien en gehoord dat ze van Gabor waren. En ik kreeg ook nog een leuke korting. De levering was snel. De sandalen zaten prima.

Bij uitstek een prima verpakking. Schoenen prima prijs kwaliteit verhouding

Top servive, TOP schoenen!

2x per jaar rij ik vanuit t westen naar Den Bosch om hier schoenen te halen, eindelijk schoenen waar ik geen zere voeten in krijg, geen zooltjes voor nodig heb en waar de kwaliteit geweldig van is!!! Goede service in de winkel...rij er graag 100km voor om!

Goede snelle service

Goede snelle service, product (schoenen) goed verpakt en ook het materiaal om te retourneren was aanwezig. Niet nodig gehad, schoenen passen perfect.

Top schoenen/sneakers

Een vlotte levering, fijn!

De schoenen lopen heerlijk, ik blijf een trouwe klant van Gabor!

snelle levering van een goed product

Ik had de schoenen in de namiddag online besteld en ze werden de volgende dag reeds geleverd. Schoenen altijd van een goede kwalitieit

Overzichtelijke site, snelle afwikkeling

Prima website, mooie en goed zittende schoenen.

Snelle levering en geweldig mooie schoenen!

Bij Gabor kun je altijd schoenen vinden die en mooi zijn en comfortabel zitten.

Zeer goede service

Mijn schoenen kwamen al na één dag. Helaas voor mij niet geschikt. De terugbetaling binnen twee dagen. Perfect!

Correcte verzending

Correcte verzending, goed verpakt en keurig op tijd.

Geweldige service

Schoenen besteld. Duidelijke mail. Snelle levering. Héérlijke schoenen.

Netjes en goed

Tevreden over Gabor, netjes geleverd en goede service

gewoon goed

als meerdere schoenen besteld altijd snel geleverd

super

het was super snel en keurig bezorgd ,,,,, een minder punt vind ik de retour verzend kosten dan kan ik ze beter in een winkel bestellen ik ben altijd een gabor drager wel snel stond het geld weer op mijn rekening

Prachtige schoenen .

Al een heel aantal jaren koop ik GABOR schoenen , en altijd tot volle tevredenheid .

Maatwijdte

Ik draag regelmatig gaborschoenen maar deze sneaker was veel te smal. Werd omschreven als normale pasvorm met G wijdte. Ik neem een maat groter omdat het een sneaker betreft maar toch was de schoen veel te smal. Jammer. Toch beter om in de winkel te gaan kopen. Gabor aanbevelen doe ik sowieso. Het is een goed merk.

heerlijke slippers

Ik draag deze slippers al jaren. Ze zijn heerlijk comfortabel.

Zeer slecht

Schoenen besteld, krijg ik later mail dat ze uitverkocht zijn, moest niet kunnen...hier bestel ik dus nooit meer

Gabor schoenen zitten meestal heerlijk, maar....

Normaal gesproken loop ik meestal op Gabor-schoenen, echter van deze sandaal was de voorkant de smal en dat loopt niet lekker

Verwarrende voorraad

Een paar schoenen waarvan ze de laatste in mn maat hadden besteld en betaalt kreeg ik later een mailtje dat mn schoenen niet leverbaar waren omdat ze beschadigd waren en ook niet meer bij de fabrikant.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond