Makkelijk bestellen en snelle levering!

De site is overzichtelijk, het bestelproces makkelijk en de levering snel en volledig.

Hele mooie en fijne schoenen

Ik ben er erg blij mee. Ze zijn mooi en zitten lekker.

Misleid

Heb sandalen besteld bij gabor. Althans dat dacht ik. Blijkt het store te zijn of zoiets. Kan bij gabor gratis retourneren of ruilen. Nu moet ik 7.25 euro betalen omdat sandalen te krap waren. In gabor winkel in Arnhem konden ze sandalen niet aannemen. Is andere gabor tak.....? Snapt u het nog? Sites lijken op elkaar. Dus voel mij misleid. Dus goed opletten!

Maatvoering klopt niet

Jullie hebben op de website, bij de schoenen zelf, een te kleine maatvoering vermeld. Ik moet nu de drie paar schoenen die ik had besteld retourneren. Ik moet de retourkosten volgens jullie voorwaarden nu zelf gaan betalen. Ik vind dat niet klantvriendelijk en daarmee niet tevreden.

Supersnel en goed

snelle en goede levering , helemaal niets op aan te merken!

Alles keurig en prima verlopen

Was top

Op zondag besteld en dinsdag keurig afgeleverd keurig verpakt mooi in doos extra zak voor retourneren Dus goede ervaring zal zeker vaker bestellen

confortabel

ik draag al enkele jaren deze slippers . Ik heb nu 5 paar . dat zegt genoeg denk ik .

Schoenen pasten niet... terugsturen moest op eigen rekening...

Klantonvriendelijk- je word gedwongen of ander Schoenen te kopen of €7,95 te betalen voor terugsturen...!!!

Goede service en goede levering was zoals afgespoken .

fijne schoen zit lekker ik heb dikke voeten met warm weer door de verstelbaren bandjes heb ik geen last dat de schoen knelt op de voet .

Gemakkelijk te bestellen en prima afwerking van het gekochte.

Zie boven, ook bij een eventuele retourzending prima verzorgd!

Goede en snelle levering

Mooi gevormde schoenen.

Schoenen zijn mooi, zitten fijn en zijn zeer licht.

Snelle afhandeling

Helaas moest mijn zending weer retour , alles snel afgehandeld.

Prima bedrijf

Snelle nette levering

ik denk niet dat ik nog vaker zal bestellen

Ik had niet gelezen dat als je iets terugstuurt je voor de verzendkosten moet betalen. Ik had twee paar schoenen besteld en een paar zat niet goed en heb ik teruggestuurd, toen bleek dat ik ruim 7 euro aan verzendkosten kwijt was. Dat is bij veel andere bedrijven niet het geval en dan bestel ik liever daar.

Bericht dat de schoenen niet voldeden aan hun eisen en niet geleverd werden. Netjes een mail gehad en het geld was binnen 2 dagen teruggestort..

Prima gegaan

Zo lang i dit merk schoenen draag ben ik zeer Tevreden!

Vlotte bezorging in prima verpakking.

Alleen jammer dat de maatindicatie niet helemaal goed was. Maar met een vlotte omruil ( jammer van de kosten ad 7,25) is het een paar dagen later toch nog goed gekomen. Er wordt nl. aangegeven dat maat 41 een 7 is. Blijkbaar moet dat 7,5 zijn. Een leer voor de volgende keer.

Super schoenen super levering.

Zeer correct. Goed verpakt en snel in huis.

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Levering vanuit Nederland was gratis (boven 50€) en snel. Stevig en professioneel verpakt. Had prijs vergeleken met andere verkooppunten en Gabon.nl bood desbetreffende schoenen aan een aanzienlijk lagere prijs aan dan de concurrentie.

Goede Service

Prima schoenen snelle levering gewoon prima

uitstekend

Snelle levering, fijne schoen.

Prima schoen, makkelijk bestellen en vlotte levering

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond