Duidelijke site, supersnelle levering!

Duidelijke site, supersnelle levering!

Snelle levering en top service

Mijn ervaring is snelle levering en top service. Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Ik zou het zeker aanraden bij familie en vrienden. Er wordt ook serieus geluisterd naar een klacht, mocht je die hebben en dan vervolgens naar een passende oplossing gezocht.

Kwaliteit

Zeer te vrede over de levering, schoenen zijn heel mooi.

Snel geleverd en keurig ingepakt

Altijd goede pasvorm

Met Gabor schoenen nog nooit een tegenvaller gehad, comfortabele goede schoenen.

Fijne sneakers, zitten heerlijk. Verzending en verpakking goed. Bezorging volgens afspraak. De site is mooi en geeft goede info.

duidelijke site

Ik hoop vandaag nog mijn bestelling te krijgen.

heel tevreden

snelle en goede afwikkeling

fijne draagbare schoenen

Gabir is een merk waar ik steeds op terugval.

Alles goed ontvangen.

Prima site

Prima site

Heel fijn

Uiterst begripvol personeel na uitleg waarom ik met spoed schoenen nodig had en dat hebben ze heel snel geregeld. Heel veel dank

Goedkope uitvoering

Na meer dan twee jaar heerlijk gelopen te hebben op de voorganger van deze schoen, dacht ik... Ik koop een zelfde paar. Blijkt dat de huidige versie echt een goedkopere uitvoering is. De vorige waren aan de binnenzijde van leer, evenals de tong. Nu van textiel. Ik ben teleurgesteld.

Prima levering

Gabor schoenen zitten heerlijk en zien er goed uit. Was voor mij de eerste maal dat ik schoenen on line bestelde. Volgende dag in huis. Zorgvuldig verpakt en op tijd bezorgd.

Perfect geleverd

Netjes verpakt en verzonden.

snelle levering, prima kwaliteit

Genoeg keus op de webshop, goede pasmaat, snelle levering.

Kwaliteit is goed maar retourkosten voor jezelf

Gabor kwaliteit is altijd goed maar zo’n grote winkel en dan 7,25€ retourkosten zelf moeten betalen vind ik niet kunnen. Ik bestel niet meer via deze site.

Perfecte schoenen voor mij

Heb ook andere merken schoenen geprobeerd maar voor mij zijn Gabor de perfecte schoenen

Snelle levering, correcte verpakking en retourzak erbij. Alhoewel het materiaal, het plastic eigenlijk niet meer van deze tijd is.

je vindt snel wat je nodig hebt en de verder afhandeling is gemakkelijk

heel positief

Normaal goed.

Maar wacht nu nog op schoenen. 15 mei besteld. Niets meer gehoird.

Schoenen die lopen als een kievit

Met Gabor schoenen zou ik de wereld rond kunnen lopen

Prima webwinkel

Al vaker besteld. Nog nooit teleurgesteld,. Snelle verzending, goede communicatie!

Ik heb helaas mijn schoen terug moeten brengende de winkel. Ik kreeg daar meteen een terug boeking. Toen zag ik een paar andere schoenen staan welke ik gekocht heb. Perfecte service bij Munnichs in Weert

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond