Makkelijk te bestellen en snel geleverd

3 juni schoenen besteld en zaterdag 6 juni al binnen. Ze zijn heel mooi en ze zitten heerlijk.

Eerste keer dat ik hier iets besteld heb , zeker voor herhaling vatbaar.

Een heerlijke schoen om te dragen.

Comfortabel dus. Betaalbaar voor zo,n kwaliteit. En mooi! Gabor is favoriet voor mij.

Top schoenen

Ik weet mijn maat en kwalitatief goed

Mijn ervaring met Gabor is al Jaren heel goed.

Ben enorm te vreden

Mijn ervaring schoenen besteld de dag er na waren ze afgeprijsd en toch het geld terug gekregen heel hartelijk dank

Fijne duidelijke site

Kon snel vinden waar ik naar zocht, de site was duidelijk.

gemakkelijk

Snel ontvangen en correct

Zeer comfortabele en moderne betere schoenen, ook voor mensen met een eigen voetbed

Topschoenen!

Goede pasvorm, Leuke uitstraling. Goede kwaliteit.

Duidelijke site, supersnelle levering!

Duidelijke site, supersnelle levering!

Snelle levering en top service

Mijn ervaring is snelle levering en top service. Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Ik zou het zeker aanraden bij familie en vrienden. Er wordt ook serieus geluisterd naar een klacht, mocht je die hebben en dan vervolgens naar een passende oplossing gezocht.

Kwaliteit

Zeer te vrede over de levering, schoenen zijn heel mooi.

Snel geleverd en keurig ingepakt

Altijd goede pasvorm

Met Gabor schoenen nog nooit een tegenvaller gehad, comfortabele goede schoenen.

Fijne sneakers, zitten heerlijk. Verzending en verpakking goed. Bezorging volgens afspraak. De site is mooi en geeft goede info.

duidelijke site

Ik hoop vandaag nog mijn bestelling te krijgen.

heel tevreden

snelle en goede afwikkeling

fijne draagbare schoenen

Gabir is een merk waar ik steeds op terugval.

Alles goed ontvangen.

Prima site

Prima site

Heel fijn

Uiterst begripvol personeel na uitleg waarom ik met spoed schoenen nodig had en dat hebben ze heel snel geregeld. Heel veel dank

Goedkope uitvoering

Na meer dan twee jaar heerlijk gelopen te hebben op de voorganger van deze schoen, dacht ik... Ik koop een zelfde paar. Blijkt dat de huidige versie echt een goedkopere uitvoering is. De vorige waren aan de binnenzijde van leer, evenals de tong. Nu van textiel. Ik ben teleurgesteld.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond