Goede levering. Goed verpakt.

De levering is prima de verdere afwerking weet ik nog niet want helaas gaan de slippers retour.

Gister besteld vandaag binnen en weer een geweldige sneaker erbij, niet goedkoop wel kwaliteit , ik ben er weer blij mee , leuke schoen wederom, in mijn kast alleen maar gabor !

Zitten heerlijk, staan mooi en je kunt er lopen

Dit zijn de eerste schoenen waarbij ik geen last hebt van mijn voeten. Ze passen precies, zijn niet te groot of te klein( zo fijn dat ze ook halve maten hebben). En nu ik eenmaal mijn maat weet bestel ik gewoon online!

simpel, goed, snel

Mooie schoen, past goed, loopt fijn

De schoen is mooi, past goed en loopt fijn. Enige minpuntje is dat het metaaltje van de rits iets klappert als je loopt, waardoor je dit hoort. Voor de rest prima schoen.

Best snel binnen!

Heel goede service, verpakking keurig van de schoenen, ook nog extra verpakking voor retour. Heel goed over nagedacht. Kom je wel eens anders tegen

super goed

zeer snelle bezorging en altijd passende schoenen top

Snel en keurig verstuurd. Zat zelfs een nieuwe retourzak bij.

Prima, je kunt gerust via Gaborshoes.nl bestellen. Pakket kwam snel, de schoenen waren netjes verpakt. Er zal zelfs een nieuwe plasticzak bij voor eventueel retour.

Super snelle service

Al de volgende dag kon ik mijn schoenen in ontvangst nemen, blij met de schoenen, deze had ik al eens besteld omdat ik ze nog steeds leuk vind en comfortabel zijn

Prima webshop

Goede foto's op de website, duidelijje informatie. Snelle levering en ook makkelijke procedure voor retourzenden. Enig minpuntje is dat een retourzending voor rekening van de klant is.

Goede en snelle service

Zeker voor herhaling vatbaar

Heel tevreden

Heel tevreden met de zending er was zelfs een nieuwe retour verpakking bij, Die ik niet nodig had alles was prima ben er heel blij mee!

Of ik nu in de winkel of online koop. Ik ben heel tevreden over Gabor.

Duidelijke website

Goede omschrijving van de schoenen.

Geweldig!

Overzichtelijke site. Snelle en correcte afhandeling op tijd ontvangen. En uitstekende kwaliteit.

Mooie schoenen met uitstekende leest

Goede keuzes, voldoende voorraad, snelle levering met nette verpakking

Makkelijk en snel.

Overzichtelijke website, snelle bezorging. Voor eventueel terugsturen zit er een nieuwe retourenvelop en adressticker in het pakket. Een verbeterpuntje, maak achteraf betalen mogelijk.

Perfecte schoenen en een geweldige vlotte setvice

super schoenen

prachtige schoenen!

Goede service en snelle levering Makkelijk site om te bestellen als je niet in de buurt woont

Uitstekend!

Van bestellen tot ontvangst keurig geregeld!

Teleurgesteld

Ik ben teleurgesteld in de bestelling. Ik had dinsdag schoenen besteld. Kreeg ik ze donderdag binnen zat lijm aan de binnenkant, waardoor ze niet fijn liepen.heb ze weer terug gestuurd jullie zeiden dat ik zaterdag nieuwe zou hebben maar ze zijn niet binnen gekomen. Ik heb ze nodig voor maandag en nu heb ik ze niet hoe gaan we dit oplossen?

Ontzettend tevreden

Ik heb vorig week sneakers maat 5,5 ontvangen.Deze bleken achteraf te groot. Ik heb gebeld dat ik ze terug zou willen sturen om te ruilen voor maat 5. Heel prettig aan de telefoon geholpen. Vandaag maat 5 ontvangen. Zeer snelle service. Dus ontzettend tevreden!

Grote klasse

Kort telefonisch contact gehad voor ik ging bestellen en dat was een prettig gesprekje. Schoenen besteld en betaald maar toch een verkeerde maat. Bij de bestelling zit een keurige retourenvelop en instructie wat je moet doen. Prima service!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond