Snel

De bestelde schoenen waren snel verzonden en naar tevredenheid

schoenen toch niet op voorraad

ik bestelde schoenen, kreeg een bevestigingsmail. Kreeg vervolgens tot drie maal toe een email dat mijn bestelling was aangeboden aan TNT en uiteindelijk bleek de voorraad niet op orde en warden de schoenen alsnog niet geleverd. Slecht bezig!

Es klappte alles vom Anfang bis zum Ende sehr gut

Das war das erste Mal dass ich bei Ihnen bestellt habe. Somit liegt nur diese Erfahrung von der jetzigen Bestellung vor und die war gut

Snelle verzending, top laarsjes met een lieve kaart

Goede prijs-kwaliteit verhouding, de laarzen werden snel verzonden, inclusief een track&trace code. Heel speciaal dat een lieve kaart toegevoegd werd aan mij bestelling, helemaal top!

super snel behandeling

zeer goede schoenen en goede leest

Geweldige en snelle service!!

Alles kwam mooi op tijd en prachtige korte laarsjes...moeders was er heel blij mee!!

Bestelling vlot verwerkt

Op zondag voor de kerst besteld en op dinsdag al in huis! Sneller kan toch niet! Fantastisch! En de schoenen van Gabor zijn als vanouds zoals ik gewend ben. Voor de tweede keer besteld bij Gaborshoes en zeker niet voor het laatst, jammer dat er geen winkel in de buurt is.

Schoenen kunnen niet bij Gabor winkels geretourneerd, dus kosten voor terugsturen zijn voor klant

Het is niet duidelijk dat Gaborshoes niet hetzelfde is als Gaborstore. Via de website gabor.nl kom je ongemerkt bij Gaborshoes terechtkomt en dat is blijkbaar een andere winkelketen. Ik heb alleen besteld omdat ik kosteloos kon retourneren in de winkel. In de winkel kwam ik erachter dat dat niet bij alle Gabor winkels kan., alleen degenen die horen bij Munnichs/Gaborshoes. Moest dus alsnog retourkosten van 6.95 euro betalen.

Foutje maar dat was snel opgelost

Ik heb laarzen besteld en helaas de verkeerde geleverd gekregen. Maar daar kan je als webshop dan wel weer in het verschil in maken om dit snel en correct op te lossen. Een mailtje was voldoende! Ik heb de fout gemeld. Snel kreeg ik een antwoord en er werd ook direct een oplossing geboden. Heel fijn. De portokosten die ik moest maken worden vergoed en inmiddels is mij toegezegd dat de juiste laarzen zijn verzonden. Wat ik echt prettig vind is dat er snel gereageerd werd op mijn vragen. Dat wil nog wel eens anders zijn.

Volledig zoals ik van Gabor gewend ben. Goede pasvorm en zien er ook mooi uit.

- I.v.m. de feestdagen duurde de levering wat langer dan normaal.

Prima in orde

Enige opmerkingen (kleine minpuntjes) betreffen: - het al ontvangen van deze enquette terwijl ik de bestelling (door de feestdagen) nog niet ontvangen had; - het zelf moeten betalen van de kosten van eventueel terugzenden (was in mijn geval gelukkig niet van toepassing, maar het lijkt me bij schoenen lastig om van te voren te weten of ze al dan niet goed passen/zitten).

Duidelijke informatie op de website en vlotte levering.

Mis cm. Voor schacht omvang op de Side.

Snelle levering. Goed geadviseerd per tel.

Snelle levering, prima kwaliteit.

Geweldig, super blij mee,

Volledig zoals ik van Gabor gewend ben. Goede pasvorm en zien er ook nog eens mooi uit. Levering supersnel!

De schoenen zijn precies zoals ze omschreven zijn op de site. Ze zitten goed. Ben er heel tevreden mee.

zeer snelle levering en ook het ruilen supersnel, zeer tevreden!

zeer tevreden!

Schoenen teruggestuurd, omdat pasvorm toch minder comfortabel was dan gewend.

Retourneren op eigen kosten. Jammer !

Altijd een zeer correcte levering, werkwijze.

Zeer correct, van de laatste bestelling was 1 paar schoenen niet conform de kwaliteitseisen en is niet toegestuurd, wel is er direct gezorgd dat het betaalde bedrag is teruggestort. Heel fijn.

Uitstekend!!

Duidelijke site. Goede levering. Keurig op de afgesproken tijd geleverd!

Had een verkeerde maat besteld, gebeld en door een heel vriendelijke mvr.Britta geholpen het was geen probleem de andere maat werdt meteen opgestuurd omdat ik het de zondag wilde dragen. Andere paar natuurlijk meteen terug gestuurd. Ja gelukkig zaterdag binnen. Bedankt voor het vertrouwen en de surves..

Keurig en op afgesproken tijd geleverd

Precies de goede maat. Altijd fijne schoenen goed passend precies volgens beschrijving, Top Gabor!

Bestelling prima en vlot geleverd

Snelle levering, netjes verpakt

Al jaren mijn merk

Al jaren mijn merk en een goede service!!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond