snelle correcte levering in goede verpakking.

snelle correcte levering in goede verpakking.

top

correct ,op tijd geleverd

Geweldige schoenen en ruime keus

Helemaal goed en mooie producten

Bevalt prima, snelle levering

Maat verschil

Ik ben zeer tevreden met het merk de service en de schoenen. Deze schoenen zijn zeer comfortabel en gaan jaren mee. Maar de maten zijn niet gelijk tussen de verschillende lijnen.

Super !

Snelle bezorging, maat perfect, precies wat ik wilde, loop er zo op weg !

Super goed

Had sneakers besteld maar Warren beschadigd. Ik kreeg gelijk bericht dat ze niet verstuurd zouden worden. En zo snel mogelijk mijn geld terug gestort zou krijgen.

moest lang wachten.

Heb er over moeten bellen waar ze bleven. Helaas zijn de slippers niet goed voor mijn tenen. Ga ze z.s.m. als het uit komt retourneren in de win kel.

Super product.

Deze schoenen heb ik jaren geleden ook gehad. Nu weer hetzelfde model besteld en gekregen.

Goed advies

Mooie schoen in rood

Mooie elegante schoen, nog niet op gelopen. dat is nog even afwachten dus. Maat komt goed overeen.

fantastisch

Stap er zo in

Fijne schoenen en snel geleverd

Fijne schoenen en snel geleverd

Helemaal goed!

In de winkel hadden ze mijn maat niet meer en konden ook niet meer besteld worden maar bij Gabor zelf hadden ze mijn maat nog wel. Ik ben er blij mee 😃 en ik had mijn schoenen ook snel binnen.

Snel en goed verzorgd!

snel en simpel

Vlotte levering, eerder dan verwacht. netjes en correct

Fijne website, prima service, vlotte levering!

correct verpakt en een snelle verzending

mooie schoen zo als op de website zicht baar is.

Fijne uitstekende leren slippers en suede laarzen van goede kwaliteit, lopen heerlijk!

Drie dagen na mijn bestellingen zijn de slippers en laarzen bezorgd. In keurige verpakking. Service is top.

Perfecte laarzen voor smalle benen!

Perfecte laarzen voor smalle benen, gaan lang mee super kwaliteit. Na 3 seizoenen een nieuw paar gekocht voor netjes die andere gaan zeker nog wel een paar seizoenen mee!!

Grandioos zitten heerlijk

Prima kwaliteits schoenen

Gekocht via de webshop. Jammer dat je niet port vrij kunt retourneren.

Duidelijke website en snelle levering. Fijne pasvorm van schoenen.

Zie boven

niets op op te merken een vlugge behandeling

alles ok juist jammer dat je niet weet wanneer je juist de bestelling mag verwachten

Voldeed volledig aan de verwachting

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond