Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Goede keuze in breedte Maten G en H

Nog meer keuze in modieuse modellen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle afhandeling en levering, heel fijn schoenenmerk, ik ben fan! :-)

Pluspunten

Supersnelle levering van geweldig mooie en fijne schoenen. ik draag al jaren Gaborschoenen. Altijd perfect!!!

Ga zo door, dan ben ik nog heel lang uw klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

De adressering klopte niet (waarschijnlijk mijn eigen vergissing) waardoor de postbode het pakket niet af kon leveren. Vervolgens heeft de winkel het pakket zelf bezorgd. Goede communicatie en prima oplossing!

Geen. Graag weer!

Pluspunten

alles oké!

Pluspunten

Heel snel en goed geleverd.

Pluspunten

Pluspunten

* Duidelijke communicatie over een verzending die niet verzonden kon worden omdat de schoenen niet voldeden aan de door hun gestelde eisen (dit om teleurstelling te voorkomen bij de klant) * Ik had de verkeerde schoenen toegestuurd gekregen. Deze geretourneerd en alsnog de goede schoenen ontvangen voor de prijs die lager lag dan de eigenlijke prijs (was de prijs van de verkeerd toegestuurde schoenen). * Toen ik de schoenen bestelde waren deze nog niet afgeprijsd (op de website). Kreeg netjes een mail dat de schoenen goedkoper waren en deze korting werd ook doorberekend (kreeg dus geld terug) Erg netjes!! * Ook goede communicatie wanneer een verzending werd verzonden met track en trace code

Geen op dit moment

Pluspunten

Goede en vlotte levering

Pluspunten

Goede kwaliteit schoenen, betrouwbare maten, levering prima op orde.

Pluspunten

Prima laarsjes besteld, hele snelle levering.

Pluspunten

5 sterren

Pluspunten

vlotte toezending, goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site

bij het afhandelen van de bestelling is de site niet beveiligd (beter gebruik maken van HTPPS), doordat niet was, wilde ik eigenlijk mijn bestelling niet plaatsen. tevens is het niet duidelijk hoe ik mijn bestelling kan terug sturen (dit moet ik op de site gaan nazoeken, beter als dit bij de informatie staat bij de bestelling die binnen komt)

Pluspunten

Snelle levering en perfecte pasvorm.

Nvt

Pluspunten

Snel en een goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hulpvaardig aan de telefoon, website op orde. Gevraagde maten zijn dus ook gewoon op voorraad. Ook fijn.

duurde langer dan gepland dat het pakket er was.

Pluspunten

Goede service en klachtenafhandeling. Had in het verleden twee linkerschoenen ontvangen. Na indienen klacht ontving ik tegen gereduceerd tarief een nieuw paar schoenen en gratis retourzending. Tof. Ik koop al mijn Gaborschoenen online bij gabor.nl.

Pluspunten

Vlotte levering, heerlijke schoenen: mooi en fijne pasvorm

Pluspunten

Mooie schoenen, goede kwaliteit, uitstekende en snelle levering, goede klantenservice!

Geen!

Varkensmarkt 8