3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, keurige verpakking ook voor de eventuele retour

duidelijker omschrijving van het product, meer foto's met voet erin.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De verpakking en mogelijkheid om het in een meegezonden verpakking terug te sturen worden als goed beoordeeld. ook de tijd die de bestelling er over doet om bij mij thuis te komen.

Liever betaal ik verzendkosten voor heen en terug sturen als ik het product koop, De € 6,50 die ik nu moet betalen omdat ik zelf voor de frankering van het terugsturen moet betalen ligt niet in verhouding met de gemiddelde prijs die bij andere web shops daarvoor van toepassing zijn. Daar is het terugzenden inclusief. Boven een bepaald aankoopbedrag zijn er vaak helemaal geen verzendkosten berekend (ook niet bij terugsturen).

Pluspunten

Snelle levering, betrouwbaar dus.

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

Duidelijke afhandeling, snelle verzending, pakket is online te volgen, degelijk verpakt.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Netjes verpakt. Al met al dus zeer tevreden over dit bedrijf.

Pluspunten

Toegankelijke ,overzichtlijke ,snelle website , en goede persoonlijke reactie op verzoeken en vragen.

Zou er op het moment niets aan kunnen toevoegen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bij retournering van het artikel moet klant de verzendkosten betalen. Ingeval van een aankoop via een webshop is het logisch dat er meer dan een maat besteld wordt. Hiermee is Gabor een uitzondering. Op mijn klacht hierover wordt niet gereageerd.

Pluspunten

Snelle levering! Top!

Ik heb even moeten zoeken via Google om deze gabor schoenen te vinden.. Zoektocht levert eerder omoda dan gabor.nl op. Gabor heeft als merk trouwe klanten (ik ben ook die trouwe klant)

Pluspunten

Levering kwam in goede orde bij mij aan.

Bezorgen bij de buren bij de eerste keer aanbieden mogelijk maken.

Pluspunten

goede ervaring, goede site, snelle levering na bestelling!

Pluspunten

bij telefonisch contact kreeg ik direct een medewerker aan de lijn die mij heel vriendelijk en klantgericht te woord stond. Telefoon werd beantwoord zonder dat ik eerst een bandje moest afluisteren en keuzes moest maken! Heel bijzonder en prettig in deze tijd! Voor mij alle reden om weer een bestelling via gabor.nl te plaatsen. Ga zo door.

Ik heb geen verbetertips na dit contact.

Pluspunten

Perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

Deze schoenen waren overal afgereisd maar helaas niet in mijn maat. Nu moest ik het volle pond betalen helaas.

Pluspunten

snelle levering!

geen

Pluspunten

snelle levering. kwaliteitsschoenen en goede pasvorm

Pluspunten

Snelle bezorging en goed verzorgde zending. Evt retour in filiaal is ook fantastisch! Gabor schoenen zitten perfekt dus terug brengen is niet nodig.

Pluspunten

Snelle levering Prima verpakking Mooie nieuwe laarzen Goede retourservice, met retourformulier al bijgeleverd (heb ik niet gebruik van hoeven maken)

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, vriendelijk, betrouwbaar, goede service. Ben een tevreden klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed aanbod snelle service

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond