jammer de kleur niet goed, van de laarsjes rose inplaats van paars

De gene die ik aan telefoon kreeg was top, geld stond weer keurig op de rekening

Ik vind het geweldig zo snel zijn ze in huis heel erg bedankt en veel succes.

Prettige tijdloze schoen.

Goed gegaan en goed bezorgd, ben blij met mijn nieuwe schoenene

Snelle adequate levering , op afgesproken plek

Mooie schoenen; zitten heerlijk

Prima, ik draag al heel lang Gabor. Zitten heerlijk, past altijd

Zie hierboven

Mijn ervaring is heel goed

Zondagmiddag besteld en dinsdagmiddag in huis

Passende kwalieitsschoenen

Gabor is altijd goed! De halve maten maakt dat de schoenen perfect passen en heerlijk zitten. Verder ook goede kwaliteit. Als je ze goed verzorgt blijven de schoenen lang mooi.

Snelle reactie en geld retour bij niet meer voorradig

helaas waren de schoenen niet meer voorradig. Werd snel op de hoogte gesteld. Geld snel retour op rekening.

Prettige webshop, goede service

Van aankoop tot helaas terug sturen heel vlot verlopen.

Correcte behandeling

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Een snelle bezorging en hele prettige schoenen.

Na lang zoeken naar donkerbruine sneakers heb ik bij jullie de juiste kleur gevonden . Wat het allerbelangrijkste is dat ze ook heel fijn zijn om aan de voet te dragen! Ze zitten FANTASTISCH!!!

Prachtige schoenen

Ik kende de webshop niet. Maar ik zag een model en kleur schoenen die ik elders niet zag. Dus maar gewaagd en besteld. Na betaling kwam de factuur in de spam. Daar kwam ik pas later achter. Dus ik wist even niet of de site betrouwbaar was. Maar gelukkig! Factuur gevonden. Post NL was wel wat later. Maar dat was vooraf gezegd. Prima levering verder. Dus een aan te bevelen website met een grote collectie Gabor schoenen. Ik ben er zeer blij mee

Mijn schoenen

Ik koop al jaren Gabor heerlijje sneakers.

niks mis mee

nadat ik eenvoudig mijn nieuwe schoenen had besteld, waren deze binnen enkele dagen in mijn bezit. helemaal prima!

Slechte retour

Ik heb schoenen gekocht via de site van Gabor maar nu kreeg ik ze geleverd via Muninch schoenen. De schoenen zaten niet lekker maar om ze retour te sturen moest ik zelf de verzendkosten betalen € 7,50!! Gr Sjannie Teeuwen

Altijd netjes verzorgd bezorgd.

Ik heb al vaak schoenen besteld en nog nooit geen klachten gehad.

Perfect zitten goed en goed verzonden

Service is altijd goed en volgens afspraak

Al meer dan 10 jaar koop ik alleen maar Gabor schoenen. Het voetbed is comfortabel en de schoenen zijn mooi en modieus. De Gabor website is transparant in het aanbod. Zo kan ik schoenen kiezen die precies op maat zijn en waar mijn steunzolen in passen. Als ik iets retour stuur om welke reden dan ook, krijg ik altijd mijn geld op tijd teruggestort. De retour procedure is eenvoudig. Het enige wat mij tegenviel is dat ik dit keer de portokosten zelf moest betalen. Verder heb ik nog steeds veel vertrouwen in zowel de schoenen als de service en kan ik iedereen Gabor aanraden.

My schoenen passen perfect

My schoenen passen perfect.

Snelle levering van juiste artikel.

Schoenen ok. Levering een grote min.

Schoenen zijn prima. Alleen hebben wij een week op de schoenen moeten wachten. Niet bepaald een aanrader.

De ene dag besteld, de volgende dag in huis!

Kwaliteit is altijd goed. Ben ook zo blij dat jullie ook maar 35, h, hebben. Zou niet weten hoe ik anders aan mooie, moderne schoenen zou moeten komen.

goede pasvorm

Leuke enkellaarsjejs gekocht. zou ze graag in donkergroen of bordeauxrood zien. niet altijd zwart of grijs.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond