Pluspunten

Snelle levering, gemakkelijke en overzichtelijke website, product is in goede staat afgeleverd.

De bezorgtijden lagen ver uit elkaar:Tussen 09.00 - 21.30. Dit mag wat kleiner.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

het gekozen item was niet op voorraad. misschien beter meteen aangeven dan zoek je verder op de site

Pluspunten

Duidelijke webshop met goede, snelle levering.Zelfs voor retourzending zat er een nieuwe verzendzak bij ipv oude opnieuw gebruiken, goede service

Pluspunten

Eenvoudige bestelwijze. Zeer snelle levering.

Pluspunten

snel naar wens

Pluspunten

Snelle bezorging. Goed verpakt. ook indien retour goede terugzend verpakking.

Pluspunten

Top!! en snelle levering

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Mooie duidelijke website, snelle verzending, keurig verpakt. Helemaal top. Ik heb de laarzen retour gestuurd omdat de kleur niet overeenkwam met mijn kleurbeleving. Donkergrijs in de omschrijving vermeld maar ik vond ze donkerbruin.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer je het pakje wilt ontvangen Goed verpakt, incl. zak voor terugsturen Kwaliteit van de schoen

Op de afbeelding is de kleur van schoen/hak niet heel goed te zien. De schoen zag er toch wel anders uit dan ik verwacht had.

Pluspunten

Snelle, correcte levering.

NVT

Pluspunten

snelle levering goed verzorgd

evt retourzending moet betaald worden, dat houdt wel tegen om te bestellen, alleen als je het zeker weet bestel ik dan

Pluspunten

Goede webwinkel, werkt prettig. Ruime sortering. Verzending keurig op tijd binnen.

De schoenen lagen ietwat slordig in de doos. Frommelig papiertje, verkeerd om in de doos. Doos was wel o.k. Misschien iets meer klem leggen in de doos?

Pluspunten

ik heb het bestelde artikelen in prima staat ontvangen. Ook de artikelen voor eventuele retourzending, keurig en duidelijk toegevoegd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Retouzenden gratis voor klant. Als klant is het vaak moeilijk om in de stad te slagen voor het gabor merk. Toch weet je dat je voetwijdte g hebt vanwege ook steunzolen. Het past dus allemaal nauw en dit kan betekenen zoals in mijn geval dat ik veel kosten kwijt ben met het terugsturen. Nu twee keer gedaan. De derde bestelling moet nog binnenkomen. Hopen dat die wel past. Gabor is n superfijn merk en helaas lukt het in de stad niet om te slagen. Ondanks 15 schoenenwinkels gehad te hebben zoals Theo Janssen of villastrada Groesbeek. Ze hebben deze laars niet op voorraad. Kunnen hem bestellen maar dan voel je je bijna verplicht hem te kopen. Enfin de website is de enige oplossing! In een winkel zou je kunnen passen maar nu kost dat steeds retour kosten. Zou fijn zijn als die gratis werden.

Pluspunten

snelle service, veilige verpakking. Top!

ik moest de zending helaas terugsturen omdat de voet van de laars te smal was. verbetertip: geen verzendkosten berekenen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en netjes verstuurd. keurig met een retour verpakking. goed dat je van te voren een mail krijgt wannneer je pakket komt

Pluspunten

makkelijk te bestellen geen verzendkosten snelle levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke bestelsite. Erg handig dat er een uitgebreide beschrijving bij de schoenen/laarzen staat vermeld. Snelle bevestiging en afhandelingsmail ontvangen. Keurig ingepakt mijn bestelling ontvangen en fijn dat er een retourzak meegeleverd wordt. Kortom: prima!

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De schoenen zijn correct geleverd. Helaas waren ze te klein, maar het retourneren was zeer zorgvuldig en compleet voorbereid, zodat dat ook gemakkelijk was.

De site loopt soms vast, of doet niet wat je verwacht. De eerste bestelling ging fout, er kwam de mededeling dat de bestelling niet goed was afgerond. Dus dan maar opnieuw. Die bestelling verliep prima. Maar toen kwamen er 2 e-mailtjes omdat er toch 2 paar dezelfde schoenen besteld waren. Gelukkig is er telefonisch geïnformeerd of dat ook de bedoeling was. En er kwam dus maar 1 paar. Helaas paste dit paar niet, hoewel ik al vele paren van Gabor in deze maat gedragen heb. Jammer! Niets aan te doen.

Pluspunten

Bestelling & levering verliep vlot en vlekkeloos. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

dit is mijn eerste ervaring met jullie en ben nu voor 100% tevreden .

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond