Pluspunten

Snel, correct, keurig thuis bezorgd, goed telefonisch advies.

Ben op zoek naar een goede schoen (breed) die perfect zit, waar ik lang op kan lopen en modieus is, deze heb ik jammer genoeg nog niet gevonden. Dus mochten jullie een tip hebben, zwart onder een broek /jurk draagbaar zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service , snelle levering

Eigen kosten retour zending Zou dit ook van te voren mede delen als ik iemand Gabor aanbeveel online iets te bestellen ,want dat kan dan flink oplopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kunnen jullie ook gebruik maken van pakjegemak oid? Dan kan ik een pakje zelf ophalen als het mij uitkomt. En dan staat de bezorger niet regelmatig voor een dichte deur.

Pluspunten

Overzichtelijke website, gratis verzending, snelle levering, zending goed verpakt, zeer mooie en kwalitatief goede schoenen!

De (hoge) portokosten voor retouren zijn voor eigen rekening.

Pluspunten

Snelle reactie op mail contact. Super snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en mooi verzorgde verpakking.

Pluspunten

Prima ontvangst van de schoenen. Daar ik het model reeds in een andere kleur had aangekocht wist ik dat de maat prima was. Zeer handig om de niet zo courante maat 8 uit te zoeken en te bestellen. Ik denk zeker nog van deze webwinkel gebruik te maken in de toekomst.

Pluspunten

Prima, fijn alles vlot geleverd ondanks drukke decembermaand.

Pluspunten

Snelle levering. Ik had de verkerrde maat opgegeven. Na een telefoontje was het zo geregeld, voor de goede maat. Vriendelijke mensen ad telefoon. Bestel zeker de volgende keer weer bij u.

Pluspunten

Snelle levering Goed product (pasvorm, maat klopt altijd) Aantrekken en ermee wegwandelen!

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb onlangs twee paar schoenen besteld in dezelfde maat die beiden te klein bleken. Deze moesten dus terug, bij TNT werd mij 6,95 in rekening gebracht wat ik schandalig vind. Het staat niet op het retourformulier, volgens een schaapachtige medewerker van u staat het echt op de web-site, maw ik ben achterlijk. Vervolgens ging deze dame mij uitleggen dat jullie ook verzendkosten maken, VOLSTREKT NIET MIJN ZORG!! Jullie willen mij iets verkopen en het risico dat het niet past hoort bij jullie te liggen en niet bij mij. Ik ben echt ziedend en zal nooit meer iets met jullie te maken willen hebben.

Pluspunten

Snelle levering ( binnen 24 uur) Juiste maat

Pluspunten

Snelle bezorging, goed verpakt en voor eventuele retourzending is een verpakking bijgesloten.

Pluspunten

Snelle levering!! Mooie kwaliteit.

Pluspunten

Alles prima geregeld!!Y

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

prima snelle levering

Pluspunten

De bestelling is supersnel geleverd, zonder extra verzendkosten. De schoenen waren goed verpakt en zelfs voor een retourzending, die niet nodig was, was verpakkingsmateriaal bijgesloten. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

zeer snel geleverd

wij waren niet thuis bij de levering en ons pakket was blijkbaar afgegeven bij de geburen. Er stak echter geen briefje in de bus zoals voorzien met de info waar het pakket werd achtergelaten. Ik heb via post nl belgie info gevraagd doch heb tot op heden geen antwoord gekregen. Ondertussen is het pakketje wel terecht

Pluspunten

Ik had gebeld omdat ze de 20% vergeten waren en dat is zonder problemen meteen rechtgezet! Dus zeer tevreden!

Pluspunten

Hele snelle en correcte levering

Pluspunten

Pluspunten

Snelle afhandeling Goed verpakt Goede pasvorm Kortom erg tevreden

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond