Pluspunten

Vriendelijke dame aan de telefoon gehad, hielp me uitstekend. Schoenen vervolgens online besteld op dinsdag aan het einde van de middag en werden donderdag al bezorgd. Hier ga ik zeker vaker mijn schoenen bestellen!

Pluspunten

Alles is prima gegaan, ben erg tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid van afhandeling goede materialen voor eventuele retourzending grote keus

bij het filteren op maat was het zoekresultaat standaard 0, ongeacht de maat. Ik was dus verrast dat mijn maat toch voorradig bleek voor de enkellaars van keuze. Verder was (ik meen op de bestelpagina) een bericht met "hier alvast een vooruitblik op de herfst/winter collectie" gedateerd van juni 2014. Inmiddels is het oktober en is de boodschap dus achterhaald.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt. Indien de schoenen je niet zouden passen is ook alles voorzien voor retour (documenten, zakje, ...). Geen verzendingskosten moeten betalen.

Indien de schoenen je niet zouden passen kost het toch heel wat om ze vanuit België opnieuw naar Nederland te versturen. Dit vormt toch enige drempel bij een aankoop. Je moet dus reeds vertrouwd zijn met schoenen van Gabor. Tip: vermelden hoe je de schoenen moet onderhouden. Gezien het online verkoop is kan je dit niet navragen.

Pluspunten

Naar tevredenheid de bestelling ontvangen.

Pluspunten

erg tevreden was snel binnen maar helaas te groot waardoor ik nu kleiner heb besteld maar nog niet binnen ik wacht af

Pluspunten

Geweldige aflevering.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van perfecte materiaal

Pluspunten

geen negatieve opmerkingen heel snelle levering !

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

- De bestelling verloopt makkelijk. - De levering is zeer snel. De volgende dag had ik mijn schoenen in huis. - Persoonlijk. Toen ik belde met een vraag wist degene met wie ik sprak gelijk welke bestelling ik bedoelde bij het horen van mijn naam. - Ik waardeer het dat Gabor kwaliteit van schoenen belangrijk vindt en er hele en halve maten bestaan, verschillende breedte maten en de schoenen een voetbed hebben.

Van mij zou Gabor zijn collectie schoenen uiten mogen breiden met schoenen/ laarzen die wat stoerder zijn.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Keurige verpakking.

Retourneren niet kostenloos; geen goede service. Gelukkig konden wij e.e.a. combineren met een bezoek aan Roermond, anders had ik de laarzen waarschijnlijk niet bij u besteld. Het kan nl. altijd gebeuren dat het artikel niet past (ook in een andere maat - zoals in mijn geval) of niet aan de verwachting voldoet.

Pluspunten

Prima en snelle levering. Voor terug sturen werden plastic zakken bijgeleverd. Keurig! Alles kwam professioneel over.

Het zou handig zijn om als je product(en) wilt ruilen, dat mogelijk te maken zonder opnieuw te moeten betalen. M.a.w. eerst de ruiling en dan de evt. (na)betaling.

Pluspunten

goede ervaring / snelle levering / ik ben er erg blij mee

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling, goed contact met klantenservice.

Pakket bezorgd op factuuradres ipv bezorgadres.

Pluspunten

Snelle bezorging

Jammer dat ruilen wat omslachtig is! Moet je eerst een retourticket vragen en uitprinten wat niet iedereen kan en dan weer omnieuw bestellen wat je ook weer moet betalen dus dan ben je 2 maal het bedrag kwijt en maar afwachten hoe snel je het wel terug krijgt. makkelijker zou zijn retour ticket erbij en omruilen zonder dat je dat weer opnieuw moet bestellen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geweldig comfortabele schoenen en laarzen. Prettig contact met medewerker klantenservice.

Kleur van de laarzen was op website niet duidelijk weergegeven. De 'grijze' laarzen bleken in werkelijkheid 'bruin' te zijn, althans naar mijn idee.

Pluspunten

Geen aanmerkingen. Vlot geleverd.

Pluspunten

ben zeer tevreden hoe de bestelling zo snel is verwerkt.

Pluspunten

Goede service, snelle levering, super

Pluspunten

Bestelling geplaatst en de volgende middag in huis , terwijl er stond 1 tot 2 werkdagen. Het was binnen binnen 24 uur bestellen doen we zeker nog eens bij jullie top.

Ga zo door

Pluspunten

Alles was prima in orde! Snelle bezorging, goede verpakking en zelfs nog een verpakking voor evt. retouren erbij. Het was mijn eerste bestelling en een zeer prettige kennismaking met Gabor.nl

Pluspunten

vlotte en correcte levering, prima verpakking

geen

Pluspunten

Snelle levering!

Voor het verbeteren van de concurrentiepositie zou ik willen adviseren om de bestelling gratis te kunnen laten retourneren.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond