Zit heerlijk aan de voet.

Mooie schoen voor een nette prijs. Elegant.

Zeer vriendelijke correcte afhandeling

De dame van de klantenservice deed er alles aan om me te helpen met een probleem en het gewenste product te vinden.

Snel ontvangen ontvangen.

Maat 41 besteld kreeg maat 7.5 Waarom is maat 41 bij de ene schoen maat 7 en bij de andere maat 7.5. Heb ze terug moeten sturen omdat ze te groot waren. Gr. Ans

Uitstekende service, snelle levering

Zie boven

Schoenen nog niet geleverd

Ik heb schoenen begin vd week besteld ben nu 5 dagen verder en heb nog niks gekregen

Ik twijfelde tussen 2 maten bij mijn bestelling van pumps. Even gebeld met Munnich shoes. Ja joor, ik kon gratis retourneren als ik even belde voor het terugzenden. Dit trok mij over de streep. Prachtige pumps in de juiste maat ju. Service noem ik dit , van de bovenste plank!

Beetje teleurgesteld

Na de bestelling, jullie hebben geannuleerd. Jullie hebben niet meer de schoenen. Beetje teleurgesteld.

Erg goed

Prima verpakt en bezorgd! En mooie schoenen.

De schoenen waren snel besteld en betaald. Kreeg geen bevestiging en dat het in orde was. Na kijken op de site zag ik dat mijn maat op was wist dus niet of alles goed was gegaan omdat ik ook geen bevestiging had gekregen alleen het geld was van de rekening geschreven. Na maandag te bellen kreeg ik bericht dat ik het laatste paar had en zijn de gegevens naar me toe gestuurd. De schoenen zijn inmiddels binnen. Ik vind het wel vervelend als je een kleine maat heb dat het toch een maat is met een H dan vallen ze groter het is een schoen met een veter dus je kunt ze aan trekken. Had het liever niet gehad een H. Maar vind ze leuk dus houd ze.

Het zou wel fijn zijn als de track en trace ge activeert werd zo dat dat je weet wanneer het komt.

zeer tevreden

super vlugge levering en sneakers zijn top en dit dan nog in sale zeer tevreden

Jammer

Schoenen werden snel geleverd, ik draag al jaren dezelfde Gabor-maat (7,5 H), deze pasten helaas niet. Snel geretourneerd, geld was ook snel teruggestort. Jammer dat retour zending voor eigen kosten is. Ik zal niet zo snel meer online bestellen bij Gabor.

Voortreffelijk

Snelle correcte compacte levering!

Prima, snelle levering

Bestelling is helemaal goed gegaan, levering was erg snel en het bestel en betaal proces makkelijk te doorlopen.

Geen communicatie over een artikel dat niet geleverd kan worden!

Ik heb een bestelling gedaan, betaald en krijg binnen 3 dagen mijn geld weer teruggestort. Verder geen enkele informatie gekregen waarom dit is gebeurd. Is de schoen niet meer leverbaar o.i.d.? Communiceer dit netjes met de klant, zodat men weet wat er aan de hand is. Ik ben eigenlijk beter gewend van Gabor shoes.

Tevreden

Ik heb mijn bestelling na 3 werkdagen ontvangen en ben heel tevreden, netjes verpakt, communicatie qua levering was in orde. Ik ben tevreden.

Grandioos! Fijne pasvorm, altijd goed!!!

Als ik de schoenen bestel weet ik dat het altijd goed is!!! Goede pasvorm, goed materiaal! Nog nooit een verkeerde ervaring!

Bestelling (nog) niet geleverd

Op 11 augustus jl heb ik een bestelling geplaatst en een bevestiging ontvangen. Daarna niets meer gehoord

Snelle omruiling

Te groot besteld, retour verzonden. De volgende dag wordt het nieuwe paar al opgestuurd.

Top schoenen

Ik ben heel blij dat deze webshop nog maat 2,5 te koop heeft. Kleine maten zijn heel lastig te vinden en dan vaak alleen in saaie kleuren. Hier een geweldig paar pumps gekocht in een goud tint. Heel erg blij mee. Snelle verzending ook. Ik heb nog wel wat op mijn verlanglijstje staan die ik hier zeker wil kopen.

Verwarring

Ik had de schoenen online gekocht. Helaas was de maat niet goed. Dus terug. Ik dacht ik breng ze terug naar de winkel. Misschien hebben ze daar nog een maat kleiner. Dan blijkt dat dat niet kan. Ik moest ze via Post nl voor €7,65 terugsturen! Tot op heden heb ik ook mijn aankoopbedrag van €99 nog niet terug. Ik koop eigenlijk altijd Gaborschoenen. Dit had ik niet verwacht.

Supersnelle levering!

Ik ben reuzeblij met mijn feestschoenen. Pasvorm en kleur perfect!

De beste sneakers die er zijn!

Snelle levering, uitstekende kwaliteits schoenen.

Goed!

Zeer goede website, makkelijk te bestellen en snelle bezorging, erg prettig!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond