Pluspunten

Superservice bij terugsturen, inclusief vergoeding terugzenden. Helemaal top! Ik blijf klant!

Pluspunten

Verzending zeer snel Schoenen prima

Pluspunten

Prima service, goede aflevering en schoenen zitten/ staan prima Ik maak in de toekomst zeker nogmaals gebruik van uw webwinkel.

Pluspunten

De voorraad, snelle levering, fantastisch en bedankt

Ik weet er geen één.

Pluspunten

Snelle levering Zak voor retourzending extra bijgeleverd Nb al lang naar deze slippers gezocht, bij jullie nog leverbaar

Pluspunten

Eerste keer dat ik via deze site bestel. Super snelle levering, donderdags besteld en vrijdags geleverd. Goed verpakt en keurig nieuwe zakken erbij voor eventuele retourzending. Ik hoef niets retour te zenden want de schoenen zijn prachtig. Volgende keer kijk ik zeker weer bij jullie op de site.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb geen goede ervaring met jullie,ik had schoenen besteld en betaalt en dan heb ik de dag erna een email gehad dat die schoenen er niet meer waren in mijn maat daar ze toch online stonden. Dat vind ik niet zo professioneel! Ik hoop dat mijn geld vlug terug gestort gaat worden!!!

Pluspunten

Vlotte levering, mooie kwaliteitsschoenen.

Ik heb ze gehouden maar bij een retourzending is bij de meeste bedrijven online de verzending gratis.

Pluspunten

Zeer correcte en vlotte levering

Pluspunten

Nog sneller geleverd dan verwacht!

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Heel snel geleverd!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snel geleverd

Bij retour vanuit Belgie zijn er hoge kosren aan verbonden

Pluspunten

alles heel netjes verzorgd! snelle bezorging! prima

Pluspunten

Snelle service, goed product, geen verzendkosten, een mooie hup Holland sjaal!

N.v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

Op de site staat gratis terug zenden, wij moesten 6,75 betalen Dat viel tegen J.Oudshoorn

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Delivery fast

One shoe looks different than the other one. It seems to me one of them has been tried a lot, and the other is totally new. If it was in a shop, I will never take this pair. I do internet shopping because I do not have much time. So I do not have time to return back. But you should really check it before you send to the custom.

Pluspunten

vrijdag besteld, zaterdag in huis

Pluspunten

Snelle aflevering en keurige afhandeling

Pluspunten

Gebruikersvriendelijke site. Snel bezorgd.

Omschrijving "Derdengelden" bij de tenaamstelling baart enige zorgen.

Pluspunten

Duidelijke informatie op de site en via de mail en snelle levering van mijn Gabor sandalen. Ook was ik verrast dat er een leuke attentie in mijn pakketje zat. De sandalen zijn ook helemaal naar wens.

Ik heb even getwijfeld om mijn Gabor sandalen te bestellen bij Gabor.nl, omdat je de kosten moet betalen als je ze retour stuurt (dat is overigens niet zo als er sprake is van gebreken). Gelukkig hoefde ik mijn sandalen niet te retourneren, maar als ik ze niet mooi had gevonden of ze hadden niet gepast was dat wel het geval geweest.

Pluspunten

Supersnelle levering!!

Pluspunten

Pluspunten

Geen verzendkosten Snelle service!

Waarom geen korting op deze zomerschoenen? In een winkel gezien een paar dagen later voor € 80

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond