Niet best

Sandalen besteld maar door problemen niet geleverd.( dat kan gebeuren) Krijg ik een paar schoenen met rekening toegestuurd waar ik niet op gevraagd heb. Heel raar!!

Heel fijne schonen

Goed service.

Snel geleverd en geruild hoewel ik geen factuur meer had op op te sturen.

Echt prima

Snel en mooie schoenen

Snel !

Mijn bestellingen worden keurig de volgende dag al bezorgd, ik draag altijd Gabor vanwege de uitstekende pasvorm ... die trek ik aan en zotten meteen lekker.

Alles vlot en netjes op tijd geleverd. Produkt wat niet voor verzending geschikt was van te voren bericht over gehad En het bedrag netjes terug gestort.

Prachtige schoenen die zeer comfortabel zitten!

Via een internet bestelling gemakkelijk deze prachtige schoenen kunnen bestellen. Ze zitten comfortabel en zijn heel sjiek. Blij mee!

mijn bestelling bij Gaborshoes is snel geleverd

mijn bestelling bij Gaborshoes is snel geleverd, jammer alleen dat het verzend traject onduidelijk was wanneer

Correct afgehandeld

Snelle levering en indien nodig snelle terugbetaling na retourzending

Schoenen van Gabor passen perfect en zijn bij mij in alle mogelijke varianten te vinden. Van sandalen tot en met laarsjes. De pasvorm is uitstekend. Soms een tijdloze uitvoering. Soms zeer modieus.

De schoenen zijn perfect, ik wil geen andere schoenen, goed voetbed, perfecte steun, kwalitatief heel goede schoen. Ik loop al jaren op Gabor schoenen, op mijn werk, vrije tijd, maar ook met gelegenheden, altijd netjes, of sportief. Super!

Supersnelle levering

Mooie schoenen, zitten heerlijk door het kussentje in de zool, tijdige levering.

Snelle bestelling

Alles wat ik gekocht heb komt prima op tijd

Hele mooie schoenen.

Omdat de maatvoering en pasvorm bij Gabor altijd hetzelfde is, durf ik online te bestellen. Weer prachtige schoenen en een vlotte en nette levering.

Goede service , snelle levering

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

mijn favoriete schoenen

Heb dit model van Gabor al in 3 kleuren, want voor mij een perfecte pasvorm en mooi, tijdloos design.

Snelle levering en van de bekende Gabor kwaliteit!

Voel mij bedrogen.

Heb 85 euro betaald voor de bestelling via Gabor en zag twee dagen later op de site van Zalando Lounge dezelfde schoenen voor 32 euro. Ik voel mij dus bedrogen door Gabor met hun solden

Nog niet geleverd eerst beloofd voor gisteren maar niets ontvangen

Zouden gisteren leveren maar niets ontvangen

Mooie sandaal, maar te krap!

Prima levering en goed terug te sturen!

Levering binnen de verwachte datum .

Degelijke schoenen met versterkte stiksels waar andere merken het alleen met lijm afdoen . Afwerking is zowel van binnen als buiten op hoog niveau en zitten erg comfortabel.

Heel blij te weten dat er nog "Jollys"bestaan! Goede service dank U.

Als boven

Gaborshoes is een leuke webshop met een ruim assortiment!

Gaborshoes is een leuke webshop met een ruim assortiment. Je kunt makkelijk zoeken op verschillende mogelijkheden. De producten staan goed aangegeven. Duidelijke informatie en duidelijke foto’s. Het bestellen gaat makkelijk en snel. Ik had mijn bestelling ook vrij snel in huis. Ik beveel Gaborshoes aan.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond