Snelle bestelling

Alles wat ik gekocht heb komt prima op tijd

Hele mooie schoenen.

Omdat de maatvoering en pasvorm bij Gabor altijd hetzelfde is, durf ik online te bestellen. Weer prachtige schoenen en een vlotte en nette levering.

Goede service , snelle levering

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Altijd snelle levering en goede kwaliteit

mijn favoriete schoenen

Heb dit model van Gabor al in 3 kleuren, want voor mij een perfecte pasvorm en mooi, tijdloos design.

Snelle levering en van de bekende Gabor kwaliteit!

Voel mij bedrogen.

Heb 85 euro betaald voor de bestelling via Gabor en zag twee dagen later op de site van Zalando Lounge dezelfde schoenen voor 32 euro. Ik voel mij dus bedrogen door Gabor met hun solden

Nog niet geleverd eerst beloofd voor gisteren maar niets ontvangen

Zouden gisteren leveren maar niets ontvangen

Mooie sandaal, maar te krap!

Prima levering en goed terug te sturen!

Levering binnen de verwachte datum .

Degelijke schoenen met versterkte stiksels waar andere merken het alleen met lijm afdoen . Afwerking is zowel van binnen als buiten op hoog niveau en zitten erg comfortabel.

Heel blij te weten dat er nog "Jollys"bestaan! Goede service dank U.

Als boven

Gaborshoes is een leuke webshop met een ruim assortiment!

Gaborshoes is een leuke webshop met een ruim assortiment. Je kunt makkelijk zoeken op verschillende mogelijkheden. De producten staan goed aangegeven. Duidelijke informatie en duidelijke foto’s. Het bestellen gaat makkelijk en snel. Ik had mijn bestelling ook vrij snel in huis. Ik beveel Gaborshoes aan.

slecht

komen niet met oplossing

Snelle levering en prachtige schoenen, zoals de foto laat zien

Snelle levering, schoenen precies zoals afgebeeld.

Netjes ontvangen, goed verpakt.

Aanrader, super snelle en nette levering.

Blij met mijn nieuwe schoenen, die snel en prima verpakt geleverd worden. Keuze is veel groter dan in de schoenen winkels. Aanrader dus.

Goede prijs en snel geleverd

Ik was op zoek naar een kwaliteitsvolle sandaal en ik heb die bij jullie gevonden. Ik had dan geluk want het was met korting.

Fijne pasvorm, maat is altijd goed

Als ik nieuwe schoenen nodig heb, surf ik eerst op de Gabor site. En er is bijna altijd iets voor mij bij. Echt fijn..

Bestelling werd snel en keurig geleverd

Goed maar enigzins verwarrend omdat er ook een gaborstore bestaat

Snelle verzending maar retour is naar mijn inziens wat verwarrend omdat er blijkbaar ook een gabor store bestaat. Als je dan in een gabor winkel wil retouren kun je ze niet daar terugbrengen en rest alleen ze weer met de post terug te sturen

Versturen prima

Wat een fijne schoenen

Een prettig contact met de servicemedewerker gehad!

Er werd gelijk met mij meegekeken en mijn vragen werden direct en goed beantwoord.

Hele fijne service aan de telefoon en in de winkel

Hele fijne en mooie slippers gekocht hier en ondanks mijn atrose voeten kan ik hier de gele dag op lopen.Ben daar echt heel blij mee en ook dat ze er trendy uitzien.

Werd goed geïnformeerd over de voortgang van verzending en schoenen zitten echt goed!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond