slecht

komen niet met oplossing

Snelle levering en prachtige schoenen, zoals de foto laat zien

Snelle levering, schoenen precies zoals afgebeeld.

Netjes ontvangen, goed verpakt.

Aanrader, super snelle en nette levering.

Blij met mijn nieuwe schoenen, die snel en prima verpakt geleverd worden. Keuze is veel groter dan in de schoenen winkels. Aanrader dus.

Goede prijs en snel geleverd

Ik was op zoek naar een kwaliteitsvolle sandaal en ik heb die bij jullie gevonden. Ik had dan geluk want het was met korting.

Fijne pasvorm, maat is altijd goed

Als ik nieuwe schoenen nodig heb, surf ik eerst op de Gabor site. En er is bijna altijd iets voor mij bij. Echt fijn..

Bestelling werd snel en keurig geleverd

Goed maar enigzins verwarrend omdat er ook een gaborstore bestaat

Snelle verzending maar retour is naar mijn inziens wat verwarrend omdat er blijkbaar ook een gabor store bestaat. Als je dan in een gabor winkel wil retouren kun je ze niet daar terugbrengen en rest alleen ze weer met de post terug te sturen

Versturen prima

Wat een fijne schoenen

Een prettig contact met de servicemedewerker gehad!

Er werd gelijk met mij meegekeken en mijn vragen werden direct en goed beantwoord.

Hele fijne service aan de telefoon en in de winkel

Hele fijne en mooie slippers gekocht hier en ondanks mijn atrose voeten kan ik hier de gele dag op lopen.Ben daar echt heel blij mee en ook dat ze er trendy uitzien.

Werd goed geïnformeerd over de voortgang van verzending en schoenen zitten echt goed!

Snel en correct

Ik had een klacht naar de verkeerde site gestuurd van gabor en ze hielpen me duidelijk waat ik het wel naar toe moest doen ! Altijd vriendelijk en een hele goede service ik ben zeer tevredene. Vooral over de best fitting sandaal !

Fijne schoen, goede hakhoogte

Goede hakhoogte, mooie schoen.

Moiie kwaliteit, zit heerljjk!

Zowel product, als verpakking, als levering, als prijs, is perfect.

De schoenen passen prima, ook voor iemand met "moeilijke" voeten. De verpakking is professioneel voor een online-bestelling : met voldoende begeleidende informatie, stevig en een water(regen-)dichte verpakking. De levering vanuit Nederland naar België verliep vlot. De kostprijs is marktconform, zeker voor deze kwaliteit.

Met Gabors loop je op Wolken

De Gaborsljpper heeft een goed voetbed deze slipper geeft goeie steun , hij is ook nog in prachtige kleuren te krijgen en je doet er echt lang mee

Fijne schoenen, heb al meerdere paren van het merk!!!

Je stapt er in en loopt er meteen op weg, super fijne schoenen!!!!

Correcte prijs kwaliteit

Heel goede pasvormen

Mooie sandalen, super zacht voetbed

precies zoals ik verwachtte, mooie sandaal, lopen op wolkjes

goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijk website. Goede kwalitieit product en een snelle levering na bestelling

Deze keer niet zo goed

Een witte en een bruine schoen ontvangen. Ik moet ze dus gaan wisselen

Altijd gabor

Omdat ik hele kleine voet en steunzolen draag heb ik 90% keer Gabor schoenen. 2'5 is nergens zo goed

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond