Hele fijne service aan de telefoon en in de winkel

Hele fijne en mooie slippers gekocht hier en ondanks mijn atrose voeten kan ik hier de gele dag op lopen.Ben daar echt heel blij mee en ook dat ze er trendy uitzien.

Werd goed geïnformeerd over de voortgang van verzending en schoenen zitten echt goed!

Snel en correct

Ik had een klacht naar de verkeerde site gestuurd van gabor en ze hielpen me duidelijk waat ik het wel naar toe moest doen ! Altijd vriendelijk en een hele goede service ik ben zeer tevredene. Vooral over de best fitting sandaal !

Fijne schoen, goede hakhoogte

Goede hakhoogte, mooie schoen.

Moiie kwaliteit, zit heerljjk!

Zowel product, als verpakking, als levering, als prijs, is perfect.

De schoenen passen prima, ook voor iemand met "moeilijke" voeten. De verpakking is professioneel voor een online-bestelling : met voldoende begeleidende informatie, stevig en een water(regen-)dichte verpakking. De levering vanuit Nederland naar België verliep vlot. De kostprijs is marktconform, zeker voor deze kwaliteit.

Met Gabors loop je op Wolken

De Gaborsljpper heeft een goed voetbed deze slipper geeft goeie steun , hij is ook nog in prachtige kleuren te krijgen en je doet er echt lang mee

Fijne schoenen, heb al meerdere paren van het merk!!!

Je stapt er in en loopt er meteen op weg, super fijne schoenen!!!!

Correcte prijs kwaliteit

Heel goede pasvormen

Mooie sandalen, super zacht voetbed

precies zoals ik verwachtte, mooie sandaal, lopen op wolkjes

goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijk website. Goede kwalitieit product en een snelle levering na bestelling

Deze keer niet zo goed

Een witte en een bruine schoen ontvangen. Ik moet ze dus gaan wisselen

Altijd gabor

Omdat ik hele kleine voet en steunzolen draag heb ik 90% keer Gabor schoenen. 2'5 is nergens zo goed

veel gemakkelijker kan het niet

Sandalen online besteld (als vaste GABOR-klant weet ik mijn maat inmiddels wel) en mijn maat werd dus keurig bij mijn vaste winkel binnen een paar dagen afgeleverd. Dat ze daar binnen waren, werd mij telefonisch nog even bevestigd en inmiddels loop ik er dus binnen een week, lekker op rond.

Zoals het hoort, erg fijn!

Mijn levering duurde erg lang. Persoonlijk contact daarover gehad, dat waardeer ik zeer. Terwijl het oponthoud bij PostNL lag. Bestelproces en het product zijn top…

Makkelijk

Makkelijk mooie slippers besteld. Goede kwaliteit slippers, dat is altijd bij Gabor producten. Goed ondersteunend leren voetbed. Min puntje dat je niet kunt zien hoever je bestelling is. Je krijg alleen een dag vantevoren een bericht als de bezorger onderweg is. Wel een snelle levering.

Perfecte levering

Waardeloos retourkosten voor klant

In deze tijd is het toch niet meer klantvriendelijk dat een klant zelf de retourkosten (>7 euro) moet dragen. Gabor schoenen kan je op zoveel adressen krijgen. Reden voor mij om niet meer bij jullie te bestellen. Jammer, maar helaas. Voor de goede orde schoenen van Gabor zijn fantastisch. Daarvoor niks anders dan lof.

Klantvriendelijk

Mijn ervaring met gaborshoes is dat het een voorbeeld kan zijn voor andere webshops.

Voldoet aan verwachting

Vriendelijke klantenservice, schoenen waren heel netjes ingepakt

Kwaliteit was onvoldoende, niet zoals we van Gabor gewend zijn, product derhalve retour/geruild.

Product voldeed niet aan de verwachtte kwaliteit. Klacht ingediend en direct actie ondernomen door Gabor om product te ruilen.

Leveringstermijn is lang....

Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Jammer dat het zolang duurt.

Goede communicatie en service

Prettige site. Na het bestellen van de door mij gekozen schoenen een duidelijke mail waarin alle relevante informatie staat. Na de levering weer een mail met de vraag of alles naar wens is verlopen. Erg klantvriendelijk.

Perfecte schoenen voor 'moeilijke' voeten.

Aan een danscarierre op jonge leeftijd heb ik voor de rest van mijn leven pijnlijke doorgezakte voeten overgehouden. Gelukkig heb ik de schoenen van Gabor ontdekt, deze zijn altijd leuk, modern en/of stijlvol, maar het belangrijkste; ze hebben vooral een hele goede pasvorm. Mijn schoenenkast puilt dan ook uit van schoenen in alle soorten modellen en kleuren van Gabor en ik ben er blij mee want ik loop er modieus en pijnloos bij.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond