Geweldige snelle levering

Op zondag besteld. Op dinsdag in huis. Ondanks dat de winkel op zondag en maandagmorgen gesloten is. Keurig verpakt en een uitgebreide handleiding voor eventuele retour.

Goede en snelle service

Nogmaals goede en snelle service

Niet zo best heb zelf een mail gestuurd blijkt dat ze niet leveren ivm een schoen die in de etalage

Zie hierboven

Prachtige schoenen en snel geleverd

Gabor laat mij nooit in de steek. Fijne pasvorm en leuke moderne modellen.

Alles goed geregeld de schoenen waren nog mooier dan op de foto’s

Mooie sneakers, fijne pasvorm

Prachtige Gabor sneakers, in smalle leest F besteld en snel geleverd. Zitten heerlijk!

Snelle afhandeling van mijn vraag.

Geen opmerkingen alles was prima in orde en de leveringstermijn werd gerespecteerd.

Nog geen bestelling ontvangen!

Nog geen ervaring mogelijk !

Op tijd en goed passend.

Helaas geen advies over onderhoud van de schoenen

Niets ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

uitstekend

Goede en snelle service

Vlot, nagekomen, op tijd binnen, complimenten!

Mooie schoenen

Ik had er 2 paar besteld om een keuze te kunnen maken , gelukkig heb ik kunnen kiezen en 1 paar gehouden , de andere waren qua kleur niet passend bij de kleding.

Zeer goede service

Zeer goede service

Zoals het hoort!

Niet goed, geld terug, en snel. Zoals t hoort, prima!

Mooie website en snelle levering

Fijn om zo je schoenen te bestellen, altijd de juiste maat ook voor mijn smalle voeten!

Mooie schoenen

Vlotte levering. Heerlijke schoenen en zitten altijd perfect!

Had beige gevr, kreeg congnackleur.

Oke, ik vond ze ook mooi.

Rommelig

De schoenen zijn prima en heel mooi. Maar de bezorging verliep rommelig.

De Gabor zijn voor mijn moeder van 82 deze draagt alleen maar jullie merk. Hier kan ze nog een rondje mee wandelen. Winkelen gaat niet meer dus vandaar online met haar gekeken wat ze wilde en besteld. Ik wil witte voor de zomer komt goed snelle bestelling gisteren had ze haar schoenen al aan.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Super blij met m’n schoenen. Zitten heerlijk en waren ook nog eens heel snel bezorgd.

Is perfect gegaan

Fijne levering en goed op tijd

meteen comfortabel

Levering zoals afgesproken. Blindelings sandalen gekocht omdat ik weet dat ze goed zitten vanwege eerdere ervaringen. Een van de weinige merken voor breedte en halve maat schoenen.

Alles in orde

Duidelijke foto's en informatie op de website. Hele snelle verzending en artikelen zijn goed verpakt (ook niet teveel overbodig verpakkingsmateriaal).

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond