Erg tevreden

Jammer dat de bestelde schoenen niet geleverd konden worden. Maar ik ben op tijd op de hoogte gebracht en het geld kreeg ik na een dag al terug gestort op mijn rekening.

Precies zoals omschreven

Heel blij met de schoenen. Precies zoals omschreven en snelle levering.

Fijn online shop

Bestelling snel en correct afgehandeld.

Snel bezorgd, mooie sneakers

De sneakers hebben een mooie knalroze kleur. Ze passen perfect en ze werden heel snel bezorgd.

Fijne klantenservice, ook als het even niet is gelukt.

Super, afspraak is afspraak!

Bestellingeng worden volgens afgesproken tijden/dagen afgeleverd. Retourneren goed geregeld. Binnen 2 dagen niuwe levering thuis.

De ervaring is goed.

Ik vind alles goed geregeld, ik had keurig de schoenen optijd wat gezegd was. Zaten keurig verpakt. Retourneren is ook geen probleem heb dat ook al een keer moeten doen helaas. En de service is super goed. Dank daarvoor.

Alles keurig geregeld, duidelijk gegevens voor retour zending. Maar dit voor mijn schoenen niet van toepassing want ik ben er veel te blij mee.

precies zoals verwacht

prcies zoals verwacht, mooie Gabor-kwaliteit, volledig tevreden

Goede schoen, snelle levering

Prima prijs / kwaliteit

Gabor gaat voor kwaliteit

Goede pasvorm, kwaliteit, waar voor je geld

Comfortabel en elegant

Mooie schoen fijne pasvorm precies zoals omschreven!

Snelle levering!!

Snelle bezorging

Helaas altijd moeilijk om de kleur van de laars juist te beoordelen via internet. Vind hem meer naar oudroze neigen dan naar beige, maar daar kan je over van mening verschillen Onvoldoende reden om ze terug te sturen pasvorm is voor mij dan belangrijker.

Een prachtig merk

Gabor is voor mij een fantastisch merk, schoenen zitten perfect, mede doordat er ook halve maten zijn. Alleen online zal ik toch niet meer bestellen, want de diverse schoenenlijnen van Gabor vallen toch weer anders qua maatvoering. Dit doet uiteraard niets af aan het merk. Met deze ervaring ga ik liever naar de winkel.

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Ik heb goede ervaring met het bestellen bij Gabor schoenen.

Zeer slechte service. Moest betalen voor het terugsturen.

Zeer slechte service. Moest betalen voor het terugsturen.

Mooie laarsjes, goede service

In december suede laarsjes gekocht. Zien er super mooi uit. Na een paar weken liet het suedde op de hak wat los. Ik kon ze terugsturen en kreeg binnen een dag nieuwe. Goed bereikbaar, snelle service en de kwaliteit is erg goed.

zeer positief!

In het verleden heb ik regelmatig schoenen besteld bij Gabor en altijd tot mijn volle tevredenheid. De laatste keer bevielen de schoen mij niet en beviel de maat ook niet. Ik ben echter heel tevreden over de afhandeling van e.e.a. nadat ik de schoenen heb teruggestuurd. Snelle berichtgeving van ontvangst van de schoenen en eveneens een zeer snelle terug storting van het door mij betaalde bedrag!

Vlot afgewerkt

Dienstverlening zoals het hoort.

Goede kwaliteit en prijs, voldoende informatie over het product.

Ik vond snel wat ik zocht, een goed product, stevige materialen. De aanbiedingsprijs was prettig, de bestelljng en levering snel. Ik heb meerdere schoenen van dit merk, tot volle tevredenheid.

Supergoede levering

Alles snel geleverd en makkelijk af te ronden.

Bestellen gaat makkelijk. De bezorging is gratis en snel; 2 dagen later in huis. Kadootje uitpakken en passen. Mijn nieuwe laarzen zitten heerlijk, zoals ik gewend ben van Gabor. Geen gedoe, gewoon goed.

goede kwaliteit, snelle bezorging, fijne service

goede kwaliteit, snelle bezorging, fijne service

Een prettig ervaring

Ik heb mijn schoenen online besteld maar omdat ik nog enkele vragen had heb ik de klantenservice gebeld. Mevrouw was vriendelijk en behulpzaam. Mijn schoenen zijn snel geleverd. Helaas pasten ze niet goed en besloot ik om naar de voor mij dichtsbijzijnde Gaborstore te gaan om te ruilen, daar ben ik niet in geslaagd, maar ook daar ben ik prettig geholpen. Het bedrag van de terug gebrachte schoenen is op tijd op mijn rekening terug gestort.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond