Ik ben echt blij met deze laarzen!

Het was even zoeken naar laarzen met een bredere leest. Meestal koop ik dan ook een halve maat groter om te compenseren. Met deze laars géén concessies wat betreft de maat, maar een laars die goed past, lekker zit en héérlijk loopt. Dank u wel!

Maat 36 past altijd.

Maakt niet uit welk model, sneakers, enkellaarsjes, laarzen, slippers. Altijd goed.

Adequaat

Ik had leuke laarzen besteld en verheugde me erop. Het duurde even voordat ik iets hoorde. En toen kwam het bericht dat mijn bestelling om kwaliteitsredenen niet zo komen. Er was iets met de kleur. Helaas… Maar wel eerlijk en adequaat.

Super snel geleverd

ruime keuze, normale prijzen, prima service

Ruimere keuze dan op belgische webshop, schoen gevonden die ik zocht, prijs normaal (goedkoper dan bv amazon), supersnelle levering, zeer accurate informatie

Super snelle levering. Bij eventuele retour, snelle afhandeling! Prima service!

Mooie laarzen! Zitten uitstekend. Prima verzonden!

De bestelling van de levering, betaling en verzending was allemaal tip top in orde! Ik ben blij met de laarzen. Mooi produkt, fijne maat, nieuw uit de doos! Een zeer contente klant hier. Ik hou van Gabor!

voor mij de eerste keer dat ik online een bestelling deed, zeer correcte levering.

Super snelle levering, en dat in de drukste maand van het jaar

B keus verpakking

De doos en papier waarin de laarzen verpakt zitten lijkt wel jaren oud. De laarzen zelf zien er prima uit.

Positief en goede kwaliteit schoenen.

Heb al goede ervaring met Gabor omdat ik al veel Gabor schoenen heb gedragen.

Perfect!!!!

Prettige ervaring.

Perfect!!!!

Prettige ervaring.

correct- snel en klantvriendelijk

zoals boven beschreven snel- correct en klantvriendelijk

Prima schoenen.

Snelle bezorging.

Adequaat

Ik had laarzen besteld en mij er erg op verheugd. Het viel me op dat het even duurde voordat ik bericht kreeg dat ze onderweg waren. Het bericht dat ik ontving ging over de kwaliteit. De kleur van de laarzen was niet ( meer) zoals dat bedoeld was. Daarom, helaas geen laarzen voor mij. Wel keurige berichtgeving en het geld is snel terug gestort. Mieke Den Haag

Keurige levering

Netjes verpakt, duidelijk hoe ik moest retourneren, snelle levering!

Keurige levering

Netjes verpakt, duidelijk hoe ik moest retourneren, snelle levering!

Prima en snelle levering

Miste op de factuur alleen de breedtemaat en kon deze in de schoen ook nergens vinden

Ruime(re) keuze, eerlijke prijzen en perfecte service

Prijs lag duidelijk lager dan bv bij amazon. Keuze was veel ruimer dan bij belgische webshop. Service supersnel.

Mooie schoenen en snelle levering!

Stretchlaarsjes besteld bij Gaborshoes.nl. Laarsjes snel geleverd. Je kan ook kiezen tussen halve maten. Dat is fijn als je twijfelt tussen hele maat of een half maatje groter of kleiner. Maakt net het verschil tussen passend of sloffende laars. Mooi

Mooie schoenen en snelle levering!

Duidelijke service

Na bestelling kreeg ik geen bevestigingsmail. Gebeld en daarna alles duidelijk en helder via de mail gekregen. Verzending duurde een klein beetje langer i.v.m. eindejaarsdrukte. Fijn dat er direct een medewerker aan de telefoon komt die je duidelijk kan helpen! En Gabor schoenen zijn altijd mooi en zitten en lopen fijn!

Perfect!

Netjes, verzorgd en proffesioneel