Alles perfect geregeld!

Alles perfect geregeld! Een aanrader!

Alles perfect geregeld!

Alles perfect geregeld! Een aanrader!

Moet zijn: 0 sterren. Ik heb de schoenen nu, na 2 weken, nog steeds niet ontvangen!!!

Zeer zeer slecht.

Zoals altijd: goede kwaliteit en service!

Altijd goede kwaliteit en goede service. Dit keer helaas geen schoenen gekregen omdat ze bij de laatste check beschadigt waren. Maar daarover zijn jullie ook eerlijk gelukkig.

Zoals altijd: goede kwaliteit en service!

Ontgoocheld!

Als ik bij Gabor schoenen iets bestel, verwacht ik ook Gabor schoenen en geen Rolling Soft shoes. Ik had ze terug kunnen sturen, heb ik niet gedaan. De kleur bevalt me, maar het pantoffeltjes gevoel van Gabor shoes hebben deze niet. Wel teleurstellend.

Ontgoocheld!

Goede ervaring met bestelling, maar helaas betaalde schoen niet voorradig

Ik was erg blij dat ik met Black Friday een leuke schoen had gevonden die zaterdag nog. Ik betaalde deze meteen, dat ging gemakkelijk. Ik ontving een bevestiging en zag dat het bedrag was afgeschreven. Het duurde een paar dagen, maar omdat ik in de bevestiging had gelezen dat de levering wat kon vertragen door feestdagen maakte ik me geen zorgen. Helaas bijna einde van de week, zag ik dat het bedrag was teruggestort zonder tegenbericht. Dat vond ik niet zo netjes omdat ik niet wist wat er aan de hand was. Ik heb natuurlijk gebeld, toen begreep ik dat het laatste paar in de etalage had gestaan en dat deze waren verkleurd. Een tegenbericht hierover i.c.m. het terugstorten van het bedrag was wel netjes geweest, dat miste ik.

Mooie en draagbare laarsjes

Gabor heeft een fijne pasvorm voor mij. De kaarsjes zijn én elegant én je kan er op lopen dankzij de platte stoere zool. Ook m’n inlegzooltjes kunnen in de laarsjes.

Mooie en draagbare laarsjes

Gabor rolling soft is voor mjj met hielspoor de beste schoen!

Snelle levering en precies de rolling soft die ik zo graag wilde.!!!

Gabor rolling soft is voor mjj met hielspoor de beste schoen!

Snelle levering en precies de rolling soft die ik zo graag wilde.!!!

Waar zijn mijn Laarzen?

Snelle levering van mooie schoenen!

Fijn dat er bij heel veel modellen een uitneembare binnenzool in zit.

Snelle levering van mooie schoenen!

Fijn dat er bij heel veel modellen een uitneembare binnenzool in zit.

Wat ik minder vind is dat je de retour kosten van 7,25 zelf moet betalen

Goed hoor

Wat ik minder vind dat je de retour kosten zelf moet betalen

Goed hoor

Wat ik minder vind dat ik de retour kosten zelf moest betalen …

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond