Goed hoor

Wat ik minder vind dat ik de retour kosten zelf moest betalen …

Snelle levering, topkwaliteit

Kwalitatief mooie schoenen die heerlijk zitten. Top!!!

Mooie schoenen, goede kwaliteit

Ik koop al een aantal jaren ieder jaar een paar schoenen van het merk Gabor. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit, pasvorm en de vormgeving. Ze gaan ook lang mee. Wat ik zo fijn vind aan het merk is, dat ze ook halve maten verkopen. Ik zit nl. precies tussen 2 maten in. Ook als ik online bestel, passen ze perfect en zitten ze als gegoten. Ik heb net weer een paar enkellaarsjes besteld en ik kijk er nu al naar uit om ze te dragen.

vlotte service

snelle en goede levering

Uitstekende service

Na een mail te hebben verstuurd kreeg ik binnen 2 uur een antwoord met de status van de vertraging en voortgang van de bestelling.

Mijn voorkeur gaat altijd naar gabor schoenen.

Fijne laarsjes, alleen jammer dat ze 1 week later weer € 10,- goedkoper zijn!

geweldig!

snelle levering en qua schoen sowieso een perfecte pasvorm

Nog niets ontvangen

Nog steeds niet ontvangen

Alweer uitstekende service

Dit is mijn derde bestelling in evenveel jaren. Ondanks de sinterklaasdrukte had ik mijn schoenen de volgende dag al in huis. Complimenten!

Ik ben weer heel blij met mijn bruine tasje van Gabor. Echt mooi en keurig afgewerkt.

Ik ben echt blij dat ik nu via internet bij jullie laarsjes en tasjes kan uitzoeken van goede kwaliteit. En betaalbaar. .En de afhandeling werkt ook perfekt bij jullie. Tevreden klant.

Merk prima

Jammer dat je bij terug sturen verzendkosten zelf moet betalen

Mijn ervaring met Gabor Sjors is goed .

Ik heb de schoenen ontvangen keurig ingepakt en vlot had ik ze in huis. Na het bestellen en lopen goed ook met een steunzool.

Lange kevertijd

Ik had laarsjes besteld die te groot waren. Ik heb ze zaterdag 27 november terug gestuurd im te ruilen voor een halve maat kleiner en heb nu, 2 dec, nog steeds niets binnen. Ruilen was gratis maar ook de retour á€7,65 , moest ik gewoon zelf betalen. Het bedrijf moet werken met een antwoordnummer. Wachtend op mijn laarsjes. M. Meijs

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering! Duidelijk retourformulier ( indien noodzakelijk )

Prima service, snelle bezorging, fijne én mooie schoenen

Enkellaarsjes besteld, omdat daar uitneembare zooltjes in zitten (zaten inmiddels), ze mooi en stoer zijn, en lekker zitten. Verder snelle bezorging, heel netjes verpakt en geleverd.

Gabor, voor elke voet een goede schoen

of je nou een hak of een platte zool wil, er is altijd een Gabor die past. vooral de halve maten zijn fantastisch. daarom altijd een goede pasvorm. ga zo door

Goed product

Heb alleen maar schoenen venGabor

Gabor schoenen zijn vertrouwd

De ervaring op zich met Gabor is perfect. Het afleveren is wat minder, ik vond de schoenen maandagochtend buiten bij de loods. Ze zijn daar zaterdagmorgen neergelegd.Gelukkig zijn ze verpakt in plastic, anders waren ze doorweekt.

Perfecte pasvorm, de schoenen ook in de halve maten!

Gabor shoes zijn goede schoenen

Hele mooie enkelboots, zitten en passen perfect.

Heel blij mee.

Heel slecht

Voor de tweede keer dit jaar werden de schoenen die ik heb besteld en betaald toch niet geleverd. Kreeg na een aantal dagen een mail dat ze niet leverbaar waren bij nader inzien. De periode van korting was toen al verlopenen. Daar baal ik van. In juni had ik precies hetzelfde. Een keer kan gebeuren maar een paar maand later opnieuw. Dat vind ik heel teleurstellend

Soft leather that fit perfectly

I have being buying Gabor for years as they are the only fashionable shoes for large feet on the market.

Snel

Goed.