matig ivm berichtgeving

Ik heb de schoenen ontvangen en deze zijn oké. Echter de aflevering na bestelling duurde nogal even en ik ontving geen voorafgaand bericht. Na telefonisch contact met uw bedrijf, bleek dat de schoenen waren afgeleverd bij de buren, ook daarvan heb ik geen bericht ontvangen, zodat ik dit niet kon weten. Met vr. groet T.M. van Triet-Harms

Rolling soft

Al jaren fan van rolling soft!! Maar waar is maar 7 gebleven??? Zeer vervelend want 7.5 is natuurlijk net te groot. Dus dat wordt overstappen naar Rieker of Ara helaas.

Duidelijke site, snelle levering. Top

Snelle levering, netjes verpakt.

Goed, snel, netjes Ook voor retour alles netjes geregeld!!!! Nieuwe zak met adressticker! Jammer dat het niet naar een antwoordnummer terug gestuurd kan worden. Je baalt al dat je terug moet sturen, moet je er nog voor betalen ook. :-(

Mooie collectie en een snelle levering.

Correcte levering en heerlijke sandalen

De sandalen lopen lekker zacht en geluidloos. Heel fijn voor hele dagen lopen en staan op het werk. Ik ga nu de andere kleur bijbestellen.

Heerlijke schoenen, snel geleverd. Inkreeg alleen geen bevestiging van dat ze verzonden waren en wanneer ze geleverd zouden worden, maar ze waren er dus de volgende dag al

Prima Nu

Goede snelle service

helemaal oke!

xxx

Zeer snelle service

Ik ben zeer content met myn nieuwe sandalen. De maat is ook goed

Prachtige schoenen

Heb helaas de verkeerde maat besteld, maar in de juiste maat zal ik er weer heel veel llezier van hebben,

Vlotte nette levering

Correcte verzorging van mijn bestelling

Geweldig fijn makkelijk en goed

Super fijn verpakt en goed geregeld voor retour sturen als dit nodig is Bedankt voor jullie service

Deze keer werd geld teruggestort, maar zonder bericht waarom. Item niet leverbaar of zo?

Normaal gesproken heb ik goede ervaringen. Deze keer zag ik op mijn bankrekening dat ik geld terug gestort heb gekregen, maar ik heb geen bericht ontvangen wat de reden is. Uitverkocht? Wel zo netjes om te melden wat de reden is. Groet, Selina

Makkelijk en goed

Mooie schoenen en betrouwbaar: Gaborshoes.nl

Na een minder goede ervaring met een andere online-verkoper hebben wij een prima ervaring met Gaborshoes. Echter na de eerste bestelling, van 2 paar schoenen, bleek 1 paar niet meer leverbaar. Er werd ons melding en excuses gemaakt en direct geld terug gestort. Het andere paar werd de volgende dag bezorgd en zijn prima !

Erg tevreden!

Super snelle levering en het product komt overeen met de advertentie.

Snelle service, goed materiaal.

Sneller geleverd als verwacht en in perfecte staat, voor retour superfijne zak erbij. Goede service.

Makkelijk te bestellen en is snel thuisbezorgd.

Zet geen schoenen online die je niet hebt

Echt zo waardeloos dat sites producten online zetten die ze niet hebben. Kreeg geen mail mbt verzending dus gebeld en dan de 'oh ja die hebben we niet'. Wél direct geld terug.

Zeer tevreden, helaas waren de schoenen i Niet wat ik ervan had verwacht, maar de service is goed

Mooie schoenen

Helaas waren deze schoenen te breed voor mijn voeten.

Duidelijke website & maatindex. Snelle service.

De maattabel is duidelijk. De service verloopt snel. Super fijne schoenen, mooie laarzen.

Teleurstellend

Mooi paar schoenen besteld op de site. Zou de dag erna al geleverd worden. Dag erna een mail, schoenen waren laatste paar en voldoen niet aan de kwaliteitseisen. Er worden geen schoenen verstuurd, aankoopbedrag wordt teruggestort. Teleurgesteld omdat ik geen schoenen ontvang, dit waren toch de leukste op de site. Wel fijn dat ze alleen kwaliteit afleveren.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond