Ruilen kost je geld!

Ik heb een paar Gabor sandalen ontvangen en wil ze tegen een kleinere maat ruilen. Wat schetst mijn verbazing? Ik moet de dure portokosten om de sandalen bij een postnl-punt te retourneren gewoon zelf betalen. Wat een achterhaald concept! Zo worden het wel erg dure schoenen. Ik vind dit een erg slechte service van Gaborshoes. Het zou natuurlijk gewoon gratis moeten zijn.

uitstekend

snel de bestelling ontvangen, de verpakking en retourverpakking uitstekend ( geen te grote kartonnen dozen!) en nadat ik 1 paar ( te groot) retour gestuurd heb , snel een mail ontvangen van goede ontvangst en geld retour.

Alles was zeer goed in orde

super

fijne webshop, direct een bevestiging van de bestelling, levering perfect.

Super tevreden

Heel erg goed bevallen

Heel tevreden

Duidelijke website en makkelijke bestelproces. Goede levering, kortom over de werkwijze heel tevreden.

Mooie schoenen perfecte pasvorm zoals ik gewend ben van Gabor.

Mooie schoenen, snelle service ,en een aardige telefoniste aan de lijn toen ik niet de goede maat had besteld. Ik ga zeker meer bestellen !

netjes te woord gestaan aan de telefoon op mijn gestelde vragen

Fijne uitleg op mijn vragen

Spoedige ontvangst

Pluspunt.

Ik ben tevreden.

Hoewel ik gewoon de schoenen die ik wilde kon bestellen, ging het daarna toch mis. Overmacht zullen we het maar noemen, als het laatste paar in voorraad beschadigd blijkt te zijn. Het e-mailtje was er duidelijk en de teruggave van het betaalde bedrag ging snel en soepel. Al met al: een tevreden klant.

Tevreden

Product is wat ik er van had verwacht, snel geleverd

Fijne webshop, snelle levering.

Heel snel en adequaat behandeld en bezorgd. Een positieve ervaring!

Uitstekend.

Snel en goed.

Keurig op tijd geleverd. En zoals altijd kwaliteit van Gabor slipper prima.

Makkelijk te bestellen. Zeer snelle levering.

Ook een telefoontje dat laatste paar dat in magazijn stond beschadigd was en of ik dan het geld teruggestort wilde hebben of dat ik liever toch wilde dat jullie de schoenen zouden bestellen bij de leverancier en dan kon het iets langer duren.

Zeer goede service

Problemen met de schoenen, perfect opgelost

Snel

Mijn oude gabors nog nietversleten maar de nieuwe alweer supersnel binnen . Snel en zeer goed verpakt.

Mooie schoenen

Snelle levering en mooie kwalitatieve schoenen.

Waardeloos

Ik koop niets meer op deze site, daar terug sturen mij 7.95 euro heeft gekost

met één woord UITSTEKEND

altijd perfect

Fantastische kwaliteit helaas leverings problemen

Fijne collectie uitgebreid antwoord vriendelijke behandeling en ik beveel dit dan ook iedereen aan. Was zeer ontevreden over de levering. Een hele dag voor joker thuis moeten zitten en uiteindelijk om 19.00 uur een mail dat het maandag werd.

snel en volledig

Bestellen gaat gemakkelijk en aflevering was snel en volledig. Geen verzendkosten bij levering, bij eventuele retourzending komen deze wel voor eigen kosten.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond