Goede ervaring

Levering niets op aan te merken schoenen zitten goed. Ben tevreden en blij ermee.

De schoenen van Gabor zijn een absolute aanrader

Geen bestelbevestiging of factuur ontvangen

Slecht. Ik heb geen bestelbevestiging of factuur ontvangen

niet naar tevredenheid

Ik had twee paar schoenen besteld. Kreeg 1 paar geleverd. Geen mededeling oid gehad dat het andere paar niet leverbaar meer was. Geld ook zonder verdere mededeling teruggestort gekregen. Vind dat er wat dat betreft in de communicatie behoorlijk wat schort.

Snelle levering en hele snelle terugbetaling

Snelle levering en na terugzenden binnen 2 dagen geld terug

Perfekte pasvorm.

Ik heb al jaren Gabor schoenen/ laarzen. Vooral omdat er breedte maten zijn. Zitten heel fijn.

Tevreden

Snel ,netjes verpakt.

Geweldig.

Door de halve maten passen mijn schoenen altijd van gabor. Menig vriendin volgt mij. Bravo.

Goede opvolging

Super snelle costumer service. Dank U

tip top

ik heb al verschillende laarsjes gehad van Gabor .Ik hoef ze niet in te lopen zitten gelijk goed ik heb altijd wijdte H wat ik In De Nederlandse laarsjes en schoenen veel mis altijd knellend waarschijnlijk komen deze schoenen en laarzen uit de zuidelijke landen van europa enz,enz. Gerry Weber is ook Top

Geweldig en vriendelijk personeel.

Ben altijd in Wolfstraat, schoenen gaan kopen. Nu die 50 euro shop tegoed. Geweldig, maar ik ben zelf niet zo voor internet te kopen. Ben in winkel geweest, nog een paar schoenen gekocht en tevens die andere sneaker uitgezocht die ik kon bestellen. Helaas heb ik die andere toch terug gebracht. Instapper lastige voeten gekregen eentje zat prima en de andere deed toch pijn. Geweldig geholpen, maar mijn kast is ook maar alleen Gabor. Maar op het ogenblik zijn mijn gabor schoenen allemaal te groot. Denk dat ik dikkere voeten eerst had. Dus moet me in de onkosten gooien voor nieuwe schoenen.

Prima geregeld

Duidelijke site, goede info mbt levering. Prima service bij retourzending.

Netjes

Ik heb even gebeld waar de schoenen bleven. De telefoniste legde mij uit dat door het Carnaval wat later werd. Ik heb de schoenen terug moeten sturen omdat ze te klein waren. Het retour was duidelijk en kon ik de schoenen bij Post nl afgeven. Alles netjes afgehandeld.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Het zit altijd goed mooie pasvorm leuke afwisselende collectie. En de prijs van de schoen is ook top . Ik ben fan . Volgende maand Een zomerse schoen bestellen of sleehak kan niet kiezen

Top..

Snelle bestelling..top geleverd.

Groot assortiment, prima communicatie en snel in huis en mooie schoenen

Prima vanwege Carnaval wat later geleverd

Prima vanwege Carnaval 2 dagen later geleverd maar goed verpakt en de sneakers zagen eruit zoals ik gehoopt had. Dus alles uitstekend!!

Top.....Goede service , geweldige prijs kwaliteit verhouding

Goede service en goede kwaliteit producten

Slecht

Schoen valt veel groter en bij terugsturen betaal ik nog eens zelf de verzendkosten

Snelle levering en een goede kwaliteit schoen zeer tevreden

Hele fijne webshop.

Normaal hele snelle levering. Deze keer iets langer moeten wachten ivm carnaval. Vorige keer wat besteld wat retour moest. Was verbaasd hoe snel mij geld terug gestort was. Kunnen velen webshop een voorbeeld aan nemen.

Teleurstelling

Op zaterdag schoenen besteld voor een gelegenheid op donderdag. Woensdag nog niets ontvangen. Gebeld naar de webshop en die bleek in het zuiden van het land te zitten. Vanwege carnaval werd er niet gewerkt op maandag en dinsdag. Wellicht handig om dit op de webshop te vermelden. Ook staat er een foutief telefoon nummer vermeld: 0800-2242267.

ook nu weer een mooie Gabor!

Gabor draagt altijd zeer prettig, ook voor de wat moeilijke voeten! Heb er vertrouwen in dat ik ook dit paar sneakers met plezier zal dragen!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond