Weer top

Geen op of aanmerkingen. Weer fijn en goed geregeld

Het was makkelijk om online te bestellen en binnen 2 dagen had ik de schoenen thuis.

top

snelle service en zitten heerlijk

Snelle correcte levering

Goede service,perfecte pasvorm snelle levering en kwaliteit is altijd zeer goed!

Mijn eerste online bestelling

Nou wat werkt dat goed online bestellen, ik ben 75 jaar en met een klein beetje hulp is het toch gelukt om online een aankoop te doen. En alles volgens afspraak, betalen en leveren. Ben er zo blij mee. Dank jullie wel mensen bij Gabor.

Zie bovenstaand

Mooie schoenen met goede kwaliteit!

Tevreden klant:)

Goede webshop!

Gekregen wat ik besteld had en op tijd geleverd!

Snelle nette service

Besteld en volgende dag al in huis. Schoenen voldoen admire verwachting, fijn dat maat 6 ook altijd een maat 6 is.

Heerlijk laarsje , draagt makkelijk

gewoon zo als het hoort

Schoenen kwamen snel binnen en netjes verpakt.

Super snelle en nette levering. Ook om retour te sturen mooie verpakkingszak bijgevoegd

Naar tevredenheid

Snelle correcte levering

Snel geleverd, nog mooier dan ik dacht

Bestellen is eenvoudig, onmiddellijk gevolgd door bevestiging, de volgende dag al geleverd. Prima pasvorm, nog mooier dan het plaatje op de site. Zeker niet retour, al is ook dat heel simpel.

Slecht

Jammer als je 2 paar schoenen besteld deze allebei niet worden geleverd. Dat vind ik een slechte service.

slechte kwaliteit schoenen

Van bestelde 3 paar identieke schoenen waren er allemaal met een fabrieksfout. Een paar teruggestuurd en de overige - in prijs verlaagd - neem ik niet meer de moeite terug te sturen. Van Gabor zou men een betere kwaliteit verwachten?

Top service!

De schoenen werden zeer verzorgd opgestuurd. Ook heb ik een vriendelijk en prettig telefonisch contact met Berey van Goor gehad! Kortom, top service!

Gaborshoes. nl mijn favoriete site om schoenen te kopen!

Een snelle levering, goed verpakt. Zoals altijd superfijne schoenen weer van Gabor. Heel erg tevreden!

Schoen te smal

De schoen was nogal smal van model. Ik heb ze teruggestuurd om te ruilen voor een grotere maat. Had mss beter verwittigd geweest dat schoen aan de smalle kant is... Hopelijk komt alles goed.

Snelle levering, altijd mooie sneakers

Ik had dezelfde sneakers al in het groen en nu de blauwe besteld! Lopen zalig

Prima ervaring

Helaas , door een beschadiging, waar keurig een mailtje over kwam geen schoenen. Volgende keer beter.

Doen wat ze beloven

Voor 15.00 besteld, de volgende dag in huis.de verzending was uitstekend, met een retourverpakking bijgesloten. Niet nodig trouwens

Gaborshoes.nl: goede schoenen, goede service.

Hele prettige website om te shoppen voor kwaliteitsschoenen van Gabor. Voor mijn bestelling heb ik een vraag gesteld. Binnen een dag antwoord. Bestelling geplaatst. Binnen 1 dag verzonden met Post.nl. Schoenen keurig netjes verpakt ontvangen. Schoenen voldoen volledig aan verwachting qua kleur, pasvorm en kwaliteit. Gaborshoes.nl is voor mij een aanwinst op het gebied van internetshoppen.

Snelle levering, goed verpakt. Super schoen weer van Gabor. Heel tevreden

Varkensmarkt 8