heerlijke schoenen die mij altijd al goed hebben bevallen

Deze schoenen passen mij altijd, de snit is goed, kleur die ik wil is prima. Ik heb nu twee paar gekocht maar vul maar een keer deze review in

Snel en goed!

De door mij bestelde schoenen zijn snel en goed afgeleverd. Blij mee! En online ook ruimere keuze dan in de gewone schoenenwinkels.

Mijn bestelling was wat vertraagd. Na contact met de klantenservice werd ik prima geïnformeerd. De schoenen werden netjes verpakt en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de schoenen.

Nette, snelle levering en heerlijke schoenen

Duidelijke site en snelle levering. De laarzen paste prima ( maar had ze al een keer eerder gekocht). Leuk dat de afwerking een andere kleur had dan de vorige. Fijn dat de schoenendoos niet geleverd werd in een nog veel grotere doos. In de schoenendoos zat een plastic zak voor mogelijke retourzending. Jammer dat de zak van levering niet herbruikbaar was zodat de tweede zak overbodig zou zijn

Zeer verzorgde levering van mijn schoenen

De website werkt prettig, de schoenen zorgvuldig verpakt. Een heel net totaalplaatje van bestelling tot ook levering!

Het was goed

Ik loop op wolken!!

Vanwege knieproblemen waarschijnlijk veroorzaakt door zware wandel schoenen, zocht ik naar warme hoge sneakers op de Gabor site ( ik draag altijd Gabor schoenen). Snel gevonden en besteld! Ze lopen heerlijk en zijn lekker warm en zo lekker licht aan je voeten! Ik ben er echt blij mee! Top!!

Helaas niet goed

Ik zat met spanning naar mijn bestelde schoenen uit te kijken, maar helaas ging de koop van jullie kant niet door . Gabor schoenen zitten mijn altijd goed!

Prima laarzen en keurig ontvangen

Verwarrend

De schoenen werden snel geleverd en qua bestelling en bezorging was alles dik in orde. Helaas bleek de maat toch niet goed. Ik dacht dat ik de schoenen kon retourneren bij de Gabor winkel in Utrecht. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Gaborshoes is blijkbaar een ander bedrijf dan Gaborstore. Verwarrend! Ik heb de schoenen uiteindelijk per post geretourneerd, en verzendkosten betaald.

Gewoon goed

Goede en snelle service

uitstekend

snelle keurige levering van schoenen die ik ALTIJD koop van dit merk

Goed en snel

Liefst ga ik naar de winkel maar mijn maat was er niet meer.

Prima aanbieding

Leuke aanbiedingen en super snelle levering. En tja over Gabor niets dan goeds. Top schoenen.

Fijne schoenen en top levering

Gabor schoenen hebben altijd de juiste maat en pasvorm, ik ga het liefst naar de winkel maar online is ook een prima optie. Netjes en snel bezorgd.

Bestellen en bezorgen ging prima. Helaas zaten de laarzen niet zoals verwacht, dus moest ik ze terugsturen. Dat kostte me wel €8,— . De winkels om gratis te retourneren zijn te ver weg voor mij en ook vond ik geen alternatief om gratis te ruilen.

De site is zeer toegankelijk en makkelijk in gebruik. Vlotte levering. De schoen waren keurig verpakt en er werd retourzak meegeleverd. Erg blij met het hele proces en uiteraard met mijn schoenen!

Snel en goed geregeld

Snelle levering, goed verjaardag krijg!

Volgende dag geleverd netjes verpakte wij zijn zeer tevreden top

Heel goede service

Er was iets is gegaan met mijn bestelling maar na telefonisch contact werd dat direct en correct opgepakt. Heel fijn!

Duidelijke website

Snelle levering. Gabor is een hele goede producent van mooie en comfortabele schoenen. Mijn favoriete schoen.

goede service

op zich goede en snelle service in het begin. maar ze geven aan dat de schoenen woensdag of donderdag weer bij mij bezorgd zouden zijn. maar helaas nog steeds niets ontvangen. ik wacht nog een dag af en anders ga ik er voor bellen.

Bestelling geplaatst en snel en correct geleverd.

Snel en goed

Duidelijke website en goede kwaliteit. Ik heb een brede voet en wijdte H is lastig te vinden. Gabor heeft de perfecte schoenen voor mij. Een aanrader!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond