Vlotte service en vriendelijke medewerkers

Goede service. Vriendelijke medewerkers

Goede schoenen

Beste wat ik wel spijrig vind dat ik de retour kosten moet betalen en nu niet naar een winkel kan terug brengen in nl daar ze gesloten zijn ...Vanuit Belgie gaat me dat nu weer 16 euro kosten dat vind ik er wel zeer spijtig aan ...De sneakers zijn te groot dus retour

Keurige levering en alles netjes verpakt

Heel blij

Super blij met de Gabor laarsjes. Zo fijn dat je halve maten kan kopen. Gabor zit bij mij altijd meteen goed.

Vlotte levering en voldoet aan verwachting

Snelle levering erg blij mee

Een fijne, stevige laars

De bestelling was snel geleverd. Ik draag zelf altijd Gabor vanwege steunzolen. Dit zijn fijne stevige laarzen, met een mooie dierenprint.

Levering wel snel, maar pakket werd onbeheerd achtergelaten in hal van flat!d

Omrekentabel van de maten klopt niet, het pakket werd veel eerder afgeleverd dan oorspronkelijk vermeld. Daardoor was ik niet thuis. Vervolgens werd het pakket onbeheerd in de foyer achtergelaten. Iedereen had zomaar mijn pakket mee kunnen nemen!

Jammer genoeg geen levering

Helaas kreeg ik bericht dat de bestelde sneakers niet geleverd konden worden ivm slechte kwaliteit. Het bedrag ad 79.00 werd keurig teruggestort.

SUPER FIJNE SERVICE

IK HAD EEN PAAR LAARZEN GEKOCHT MET 40% KORTING BIJ EEN ANDERE WEBSHOP IN DE KLEUR BEIGE. DEZELFDE LAARZEN IN HET ZWART GEKOCHT BIJ GABORSHOES.NL, ECHTER ZONDER KORTING. TOEN IK VROEG AAN DE SERVICE-AFDELING OF ZIJ OOK IETS AAN DE PRIJS WILDE DOEN, KREEG IK DIRECT HET PRIJSVERSCHIL OP MIJN REKENING GESTORT! EEN DIKKE 10!

de schoenen meteen aangetrokken, dat zegt genoeg.

Duidelijke website, en levering volgens afspraak.

We zijn blij met de larzen, snel geleverd, goede service

Ik ben blji met de ondeking van dit winkel.

goede service, mooie schoenen, goede kwaliteit

goede service, mooie schoenen, goede kwaliteit

Op tijd geleverd en perfect verpakt, ook voor eventuele retourzending

Keurig ingepakt, ook voor retour een aparte zak meegeleverd. Heel verzorgd!

Zeer goed verzorgde levering: snel en netjes.

Fijne schoenen en nu ook nog thuis geleverd ben blij dat het kan en hoop dat ze niet failliet gaan in deze zware tijd

Duidelijke webshop, snelle levering

De bestelde laarsjes zijn vlot geleverd.

Super perfect

Snel besteld, en geleverd, uitstekende service

Snel ontvangst, prima product

Snel besteld, snel in huis, goede kwaliteit schoenen

Super!!!!!!

Top 10 op 10!!!!!!

Helaas veel smallere schoen dan verwacht

Ik had een h breedte besteld. Ik heb meerdere schoenen van gabor van deze leest. Deze was heel smal.

De laarzen passen perfect een hele goede leest van Gabor.

Schoenen zijn top

Fijne schoenen ,snel geleverd!

Fijne schoenen, snel geleverd!

Snel, perfecte laars

Avond 1 besteld, dag 2 in huis. Laarzen zitten perfect. Er zat bij het pakket zelfs een nieuwe hoes om te retourneren.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond