Keurig netjes verzorgd

Snelle bezorging en zag er netjes uit.

Goede ervaring

Heel tevreden, prima service

Bestelling al na 2 dagen in huis, ondanks alle drukte. Schoenen zijn mooi en passen goed. Kortom; super

De pasvorm is geweldig.

De H wijdte zorgt dat ik nooit blaren heb gekregen van de 5 paren sneakers die ik heb. Mijn nieuwe enkel laarsjes lopen even lekker.

Fijne stevige laarzen

De Gabor laarzen voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. De kleur is precies zoals op de foto. Mijn steunzolen passen er prima in en ze lopen heerlijk.

Snelle levering, die keurig verzorgd was!

De bestelling werd snel opgepikt, en de levering keurig uitgevoerd.Kan geen foutje in het bestelproces ontdekken. Ook de weergave van de sneaker op internet was conform de uiteindelijke levering.

Prima ervaring, snelle levering ondanks drukke mnd

Gabor, fijne schoen al si ds jaar en dag, ondanks december maand snelle levering, zoals altijd weer erg tevreden, TOP

Wederom zeer snelle levering! Ik bestel regelmatig mijn schoenen bij de Gabor store en heb nog nooit problemen gehad. Mijn complimenten hiervoor.

Snel en goed

Snel in huis en precies volgens verwachting. Ik heb wel 4 paar gaborschoenen. Allen even fijn!

schitterend

snel, houden zich aan hun woord, een goede ervaring

Niet op tijd

Niet op tijd geleverd terwijl er expliciet bij stond dat t voor kerst binnen zou zijn.

Heel tevreden

De pasvorm van Gabor is voor mij perfect

Sneller levering, mooie schoenen

Een paar was te klein, vallen denk ik wat kleiner. Andere paar heb ik gehouden.

Goede service, snelle levering

Ga zo door

Altijd past maat 8, en nu niet. Teleurstellend en zonde van verzendkosten.

Teleurstellend. Snelle levering, snelle mail reactie. Maat 8 blijkt geen maat 8 te zijn.

Mijn bestelling op tijd ontvangen, maar de laarzen waren mij te smal. Dus ik heb de bestelling helaas moeten retourneren. De service van Gaborshoes is prima in orde!

Snel en correct

Als boven.

Fijne laarzen met een goede pasvorm!

Snelle levering en goed verpakt, goede verpakking voor eventuele retourzending.

Prachtige kwaliteitsschoenen waar ik de hele dag goed op kan lopen.

kiezen, bestellen, passen en houden :D happy

ken het merk en de pasvorm dus kiezen is makkelijk, heerlijke schoenen

Heel goede service

Snelle levering en waar voor je geld,

Erg goed

Schoenen zijn van zeer goede kwaliteit en ik ben zeer tevreden van de klantenservice

Zelf tijdens de drukke kerstdagen, belofte waargemaakt. woensdag besteld en donderdag bezorgd super.

Goede schoenen

Ik ben heel tevreden met de schoenen omdat ik brede voeten heb.

Praktisch.

Makkelijk te bestellen. Duidelijke website.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond