Kon iets sneller bezorgd worden

Was cadeau gebruiker vond hem fijn passende schoen.

Snel binnen, allemaal prima geregeld

Web shop OK, maar de winkel niet klantvriendelijk.

Er was niets mis met de bestelling. Snel. Maar…. retour of ruilen in de winkel in Maastricht ( zoals aangegeven op de site ) is helaas niet mogelijk. Door de Coronamaatregelen zijn de winkels gesloten, maar lopend door Maastricht zag ik dat bijna alle winkels een click en collect mogelijkheid bieden. De Gabor winkel in Maastricht biedt die mogelijkheid niet. Er was personeel aanwezig, maar de enige mogelijkheid is retourneren per post. Niet klantvriendelijk, en de klant moet voor het retourneren betalen. Ondertussen ( ongevraagd) van de webshop een retouretiket ontvangen, waarmee ik mijn aankoop kosteloos kan retourneren. TOP ! Bedankt Mw. L.Knippenbergh M.A. Verstrate

Snelle levering, goed verpakt.

De kleur was iets donkerder dan op de foto. Maar de laarsjes zijn mooi en ze zitten goed, de maat klopt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Keurig en snel

Mooi verzorgd en correct afgewerkt. Onze complimenten.

Super service. Snel en netjes bezorgt

Fijne laarzen, die binnen 3 dgn in huis waren

Duidelijke site, snelle levering

Overzichtelijke site, ruime keuze en snelle levering

Snelle levering en product zoals beschreven

Zeer mooie en comfortabele Gabor schoenen Snel geleverd ondanks de drukke eindejaarsperiode. Zal nog bij jullie bestellen, een aanrader.

Klantcontact was snel en effectief

Mooie schoenen ontvangen voor een mooie prijs echt blij mee Had na bestellen geen link ontvangen. Gebeld kreeg meteen iemand aan de lijn die het heeft opgelost. Mooi voor de feestdagen bezorgd

Uitstekende snelle levering, helaas verkeerde maat en moest ik veel porto kosten betalen

Uiteindelijk via de website een teleurstelling, in een winkel met Gabor schoenen daarna goed geholpen

Prima service, en ook retour, zo ook geld terug.

Prima service, retour goed geregeld zo ook geld terug.

Zoals ik van Gabor gewend ben werd mijn bestelling weer snel en goed afgeleverd.

Super laarsjes en snel bezorgd

Mooie laarsjes en goede pasvorm

Snelle bezorging

De bezorging is altijd snel en de internetsite is makkelijk.

Super, mooie schoenen en snel geleverd.

Ik koop altijd Gabor schoenen, Goede pasvorm en altijd mooie schoenen. En deze prijzen, zeker voor het merk Gabor waren zeer aantrekjelijk. Gerda Otto

Prima, snel geleverd, correct verpakt.

Snelle levering, correct verpakt, er zat een nieuwe zak in de doos voor eventueel retour, netjes. Retour is voor eigen rekening trouwens. Product zelf - enkellaarsjes suede - leer is wat dun, maar daar was de prijs ook naar. Gabor kent tussenmaten, halve maten, fijn.

Zeer slecht

Ik heb op 14 dec 2021 2 paar laarsjes besteld. Ik heb op 16 dec 2021 1 paar laarsjes thuis, deze waren te groot. Gebeld er werd meteen wel een verzendlabel gestuurd. Kreeg te horen dat het andere paar er niet meer leverbaar was. Tip.: stuur even een mail, als ik niet had gebeld en gewoon had geroutineerd wist ik van niks. Ook geen mail ontvangen dat het geld was teruggestort

Snelle levering en de laarsjes waren precies zoals ik gewend ben van Gabor

Goede en snelle levering

Levering als verwacht, prima

Mijn bestelling van gabor was goed verzorgd en snel geleverd.

De bestelling is snel geleverd, duidelijke informatie via de mail ontvangen. Keurig verpakt in stevige doos en dikke plastic zak ter bescherming en een voor retour, deze zorgen inprincipe voor een veilige verzending. Ik Zou jullie als tip mee willen geven om duurzaamheid als aandachtspunt mee te geven. Een plastic vuller in de schoen en plastic zak om de doos. Wellicht ligt daar een verbetering,

Teleurstelling

Op eigen kosten retour. In tijden van de pandemie had ik dit niet verwacht...

Gabor

Snelle levering. Kwaliteit en prijs verhouding uitstekend.

Niet goed

Heb dit nog niet meegemaakt een doos gekreukt en dicht geplakt en aan de buiten verpakking niets te zien

Fijne ervaring heel aardige mensen

Aardige klantenservice Pràchtige laarsjes Zou zèker terug komen!

Top schoenen!

Al jaren draag ik gabor schoenen,sneakers,laarsjes,met en zonder hak,sportschoenen ,wandelschoenen en ook ballerina's en ben er zeer tevreden over,wil geen ander merk meer!!! Ga zo door met steeds nieuwe modellen!!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond