Aanrader!

Bestelling snel verzonden, keurig verpakt en het juiste produkt geleverd. Niets op aan te merken dus.

Prima , volgende dag geleverd

Mooie schoen met dubbele ritsen , handig als je zelf geen schoenen meer aan kunt krijgen

Snelle levering van de bestelling

Super steady flying shoes

Snelle correcte en goed verpakte superschoenen

Uitstekend verpakt eventuele retourzending voorzien van nieuwe verpakking Kortom prima

Volledige informatie over de producten

Mooie site, goede producten, snelle levering

Snelle levering maar ook zeker belangrijk vlot en duidelijk om bestelling te plaatsen. Wat ben ik blij met mijn schoenen.!

Heerlijk zittend en mooie schoenen

De gabor schoenen zitten weer heerlijk. Ze zijn ook net zo mooi als website suggereert. Goede zolen waarmee ik wintermaanden wel aan durf. Prijs- kwaliteit verhouding is ook erg goed.

Mooie schoenen en snel geleverd

Mooie schoenen en snel geleverd

Zitten heel fijn

Mooie schoen en goeie pasvorm

Afwachten

Levering en bestelling is goed. Schoenen zien er top uit , maar is een kerstcadeau. Vriendin kan daar pas een oordeel over geven als ze zijn uitgepakt en gepast. En natuurlijk hoe ze zitten .

Slecht

Heb mijn bestelling nog altijd niet binnen, geen bevestiging van post nl .ik neem contact met u op vandaag.

goed genoeg!

De maat 43 voor vrouwen is niet wijd genoeg. Ik moest helaas retoeren. Ik hoop 't er nieuwe wijder keuzen te komen. Alvast bedankt!

goede schoenen snelle levering

Ben tevreden met mijn sneakers blij met de rits lekker makkelijk. Wel zijn het stugge sneakers dus zal even duren voor ze lekker in gelopen zijn.

Ben tevreden over mijn bestelling

Snelle levering. Vind het fijn dat ik geen schoenen krijg waarvan de rechte al helemaal uitgerekt is. TOP!

Snelle levering, mooie laarzen

Mijn vraag aan de helpdesk over de maatvoering was zeer snel beantwoord, bestelling en levering g8ng daarna ook vlug. Prachtige laarzen en maat klopt precies.

Besteld en snel geleverd

Prima.

Geweldige service

Mijn pakje was op een verkeerd adres geleverd Direkt een mail gestuurd Het was weekend geen reactie dat is normaal Maandag het eerste uur direkt van jullie aan mail gekregen of ik mijn pakje al gevonden had of zelfs ben gaan kijken op het verkeerde adres Het stond er nog Dat heb ik dus ook verteld aan jullie Jullie gingen ook een klacht neer leggen tegen post nl Hoop echt dat het help Groetjes hermine TOP SERVICE

De laarsjes zijn snel ontvangen en voldoen helemaal aan de omschrijving en foto's. Ben er heel blij mee!!!

Geen bestelling, Geen ervaring

Beste mensen met alle plezier wil ik deze beoordeling invullen. Heb helaas mijn bestelling nog niet mogen ontvangen. Al wel betaald maar nog niets mogen ontvangen. Dus mijn vraag rest weten jullie hoe het zit met mijn bestelling. Mvg Gerry Balsters Pijpers

Meer dan voldoende

Goede levering van de eerste paar schoenen. Helaas zit ik nog steeds te wachten op mijn tweede paar, welke tegelijk besteld is. Vraag me af of dit nog bij het inlever adres ligt voordat het afgegeven wordt aan de Post NL. Jammer dat het zo loopt.

Precies zoals op de foto super laarsjes alles klopt en snelle levering

Matige retourprocedure

Ik vind het van weinig service spreken als je de retourkosten zelf moet betalen. Jammer, ik bestel nu niet meer rechtstreeks bij Gabor.

Kan het iedereen aanraden

Vandaag bestellen morgen in huis! Geweldige dienstverlening

Zorgvuldig

Zorgvuldig