Goede klantenservice ze stond mijn vriendelijk te woord,
Ik heb online besteld en betaald, maar daarna niets meer vernomen. Heel jammer. He ging via Munich schoenen
Tot nu toe nog geen schoenen ontvangen,wel besteld gekocht en betaald
Snelle levering op het afgesproken tijdstip. Gabor is gewoon n heel fijn merk schoenen. Goede pasvorm en steun.
Leuke laarsjes met rits aan de voorkant in wijdte H. Lang naar gezocht. Ik ben er blij mee!
de schoenen zijn te smal daar ik altijd wijdte G heb van Gabor vallen deze smal. Dus heb ze terug gestuurd met het gevolg dat ik € 7.00 verzendkosten moest betalen. Dat viel tegen. Dat kost me 7. 00 euro en ik heb niets. JAMMER IK GA DER VOLGENDE KEER BETER OPLETTEN
Snel in huis!!
Snelle bezorging en binnen de aangegeven tijden.
Heb laarzen besteld via de site. Deze moesten vooraf al betaald worden. De laarzen voldeden niet dus heb ze teruggestuurd. Daar moest ik de verzendkosten voor betalen, € 7,95. Retournering ging wel vlot en kreeg het geld snel teruggestort. Maar ik zal hier nooit meer bestellen. Er zijn genoeg webshops die met AfterPay werken en waar je geen verzendkosten betaald.
Netjes verpakt en keurige retour verpakking erbij. Ben heel tevreden.
Het is nu ruim een week geleden dat ik mijn bestelling heb gedaan. Gabor heeft de zending gelijk aangeboden bij Post NL, maar de post heeft het druk en Gabor heeft denk ik andere afspraken gemaakt met Post NL qua levertijden dan bijv. Bol.com..ook bij drukte. Wel een nette mail van Gabor gehad dat het niet aan hen ligt, maar aan het verzendbedrijf. Ik wacht het af.
Beste Marian, Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben uw bestelling vorige week al verzonden maar momenteel is het erg druk bij Post-NL. Wegens de december drukte lopen hier meerdere bestellingen vertraging op. Hierover hebben wij u afgelopen week een e-mail gestuurd. Wij hebben een mail met uw track & tracecode doorgestuurd zodat u de bestelling kunt volgen. Wij hopen dat uw bestelling spoedig wordt geleverd. Groeten, GaborShoes.
Originele beoordeling
Ruim een week geleden dat ik mijn bestelling heb gedaan en nog geen teken van leven gehad dat er iets is verzonden. Gisteren heb ik zelf maar een mail gestuurd om te vragen hoe het ermee staat. Tot nu toe nog niets gehoord van Gabor.
Ik ga opnieuw op zoek naar een Gabor Comfort .
De schoenen zijn fastastisch, zitten goddelijk. Levering ondanks Sinterklaas drukte ook prima.
Ik had 2x dezelfde laarsjes besteld maar kreeg 1 paar geleverd gebeld en werd meteen heel goed opgelost en werd het andere paar snel nageleverd
Hele snelle levering, vooral in deze tijd, en een uitstekend product.
Schoenen moeten ruilen. Door Postnl. Was er veel vertraging, maar door Gaborshoes goed op dr hoogte gehouden.
Goed.
Beste Klant, Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben uw bestelling vorige week al verzonden maar momenteel is het erg druk bij Post-NL. Wegens de december drukte lopen hier meerdere bestellingen vertraging op. Wij hopen dat u het pakketje vandaag in ontvangst mag nemen. Groeten Gaborshoes.nl
Originele beoordeling
Schoenen nog niet ontvangen dus helaas onvoldoende. Zou toch graag willen weten wanneer ze komen.
Voor mensen die op grote voet leven, zoals ik met maat 43, zijn de schoenen van Gabor fijn! Gelukkig maar, er komt nu steeds meer keus voor de grote voeten, want je kunt grote voeten niet kleiner maken. Begin dit jaar kocht ik mijn eerste sneakers van geiten leer, reuze modieus en handig met dat rits je, hup klaar, en daar heb ik ontzettend veel plezier van gehad. Mijn blauwe suède laarsjes behandel ik met zorg zodat ze nog lang mee zullen gaan. Gabor is het voor mij! Ik bestelde vorige week nog, helaas model uitverkocht, maar ik kreeg mijn geld onmiddellijk terug! Dank, fijne feestdagen!
Klacht over schoenen, die niet aan de verwachting voldeden, heel goed afgehandeld.
Prima kwaliteit
Zie hierboven.
maat die ik altijd heb bij enkellaarsjes komt helaas niet overeen met hoge laarzen dus weer retour en dan moet je het pakket zelf laten frankeren om het terug te sturen, dat is toch wel heel anders en omslachtiger dan bij andere webshops.
Ik bestel een laars met maat 5,5, ontvang ik maat 5. Na een zeer prettig telefoon gesprek wordt de juiste maat alsnog opgestuurd en de verkeerde maat laarzen kunnen kostenloos retour. Perfecte service.
Originele beoordeling
Ik bestel een laars met maat 5,5, sturen ze doodleuk maat 5 op.
De maat is altijd goed net zoals de pasvorm ( altijd comfort). Goede kwaliteit. Met Gabor nooit last van blaren. Snelle levering. Meer kan ik niet wensen.