snelle bestelling, mooie laarsjes

Mijn bestelling is snel afgehandeld en geleverd. Precies goed verpakt, niet te veel extra verpakkingsmateriaal.

Snelle service. Nadeel is retourzending kost geld.

Helaas moest ik enkellaarsjes retourneren omdat het een half maatje te klein was. Vlotte afhandeling en geld retour ontvangen

gewoon top

Gabor schoenen zitten me altijd goed en ik heb probleemloos de bestelling kunnen plaatsen en mogen ontvangen.

Super mooie laarzen.

Deze laarzen hebben een goede pasvorm en zijn van mooi zacht leer. Passen zowel onder een leuke jurk als sportief met een broek. De schacht is is echt xl waardoor de laarzen goed zitten.

Snelle levering. Teruggestuurd en de volgende dag al reactie dat de zending is ontvangen en afgehandeld. Top geregeld

Goed.

De schoenen die ik wilde waren niet meer verkrijgbaar in de lokale schoenwinkel, dus ik dacht, ik probeer dan maar online te bestellen. Dat ging dus heel gemakkelijk, er was volop voorraad. Zaterdagmiddag besteld, dinsdagmiddag bezorgd. Snelle service.

Kwaliteit gaat boven verkoop

Een paar sneakers besteld, die blijkbaar niet aan uw kwaliteitseisen voldeed. Ze zijn dus niet opgestuurd en ik kreeg het geld terug geboekt. Hele faire en fijne oplossing !! Waarvoor nogmaals dank!

Erg verzorgd verpakt en zeer snel verzonden. Goede maat en de juiste kleur (zoals op de site!). Ik ben er blij mee!

Goede en snelle ervaring

Mooie producten en snelle aflevering.

Uitstekende service

Ik ben een echte Gabor fan. Ik heb geen ander merk schoenen in mijn kast staan. Helaas voldoet dit artikel niet aan mijn verwachting, waardoor ik het retour moet sturen. Ik heb al zeker 10 jaar 2 paar Gabor laarzen en ben toe aan iets nieuws. De schacht van deze laarzen is echter te wijd.

Mooi schoenen voor moeilijke voeten

snel

Ik kon een paar laarsjes niet meer in mijn maat in winkel vinden, maar hier wel. De verzending was snel en voor terugsturen was er zelfs een aparte tas al bijgesloten. Gelukkig is het voor mij niet nodig,

Snelle levering - en artikel zoals verwacht. Als gabor drager weet je eigenlijk gewoon welke maat goed past

Fijne goedpassende sneakers dankzij wijdtemaat.

Wegens mijn zeer smalle voeten heb ik altijd problemen met een goede pasvorm. Schoenen zijn meestal te wijd waardoor mijn voeten in de schoen teveel bewegingsruimte hebben. Dit is zeer vermoeiend met lopen. Deze sneakers passen goed met maat F en lopen heerlijk. Ook fijn dat de binnenzool eruit kan ivm steunzolen. Ben zeer tevreden dus en kom zeker terug.

Duidelijke site, alles ging goed. Top dat je ook afhaalpunt kunt selecteren. Heb alleen geen e-mail van je bestelling is verzonden gekregen. De schoenen zitten goed.

Prima!!

Prima site, makkelijk en snelle levering.

Zorgvuldig en klant vriendelijk

Had 2 paar schoenen besteld. Kreeg een mail dat van het ene paar de laatste beschadigd waren en kreeg ook gelijk het geld terug gestort. Het andere paar werd vlot geleverd en zijn helemaal naar wens.

Vlotte levering

Goede duidelijke en mooie site, makkelijk te vinden wat je zoekt. Foto’s van de schoenen zouden nog iets beter kunnen. Ik dacht dat ik een iets afgeronde neus had van het laarsje , was niet helemaal duidelijk te zien, ook toen ik achteraf nog weer keek omdat het een puntige neus was. Het laarsje paste echter mooi aan mijn voet, dus gehouden en dik tevreden.

Allerbeste kwaliteit

Uitstekende service, alles duidelijk op de mail en juiste levertijd. Het merk Gabor staat gewoon voor de beste Kwaliteit. Bedankt namens een zeer tevreden klant.

Prima service. Ene dag besteld en volgende dag in huis. Gabor heeft n fijne leest.

Servicegericht

Constructief, vlot, aardig en accuraat

Heel snel ontvangen! Juiste bestelling ontvangen.

wacht een beetje lang op de nieuwe pumps!

goede morgen heb mijn pumps retour verzonden en wacht op mijn nieuwe bestelling maat 7 .De pumps die ik had ontvangen waren iets te klein.Wachtend op een reactie vr gr mevr.Akkerman

Voor herhaling vatbaar

Fijn laarsje ,keurig verpakt en bezorgd ben er heel content mee.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond