Zitte n top

De pumps heb ik voor een vriendin besteld en zij was erg blij met de schoenen. Door het bandje over devoet blijft de schoen goed zitten.

Snelle levering en prima laarsjes

De bestelling werd vlot geleverd, met duidelijke aanwijzingen voor evt. retour zenden

Snelle levering, mooie laarsjes

In winkel in Eindhoven niet te leveren, online binnen 1 dag in huis

Super snel geregeld , duidelijke website. Snelle levering

Super.pasvorm

netjes verpakt, retourverpakking erbij

Lekker goed met ......

.Prima en heel lekkere schoenen. Daar ik een 80jarige ben zijn de veters voor mij te opvallend. De kreet van nou nou voor een tachtigjarige is dit wel TE. Ik besloot andere veters, zwart, te kopen, maar dat is mij helaas niet gelukt. Te dik of te smal. Uiteindelijk de smallere maar gedaan, maar het was echt mooier geweest als de zelfde dikte in zwart te koop is. Pech voor mij!!!! De schoenen zijn heerlijk.

Zeer snelle levering

Slechte verpakking . Mooie helaas te smalle pasvorm

De schoenen waren alleen verpakt in schoenendoos en plastic zak . Ik zag dat de doos na het openen van de zak beschadigd was !!! Misschien een extra kartonnen doos als verpakking in plaats van een plastic zak. Mooie schoenen helaas te smalle pasvorm.

Na een misverstand van post nl werd ik goed geholpen door een medewerker van gaborshoes. Super geregeld!!

Net als bij vorige bestellingen werd mijn bestelling onmiddellijk verwerkt en werden mijn schoenen meteen verstuurd. Uitstekende service, bedankt!

Heel erg tevreden

De laarsjes die ik zo graag wilde maar overal in mijn maat uitverkocht waren. Hier konden ze snel geleverd worden. Erg tevreden uiteraard over de laarsjes maar ook over de snelle correcte levering.

Fijn om hier te bestellen , snel geleverd

Prettige site en snelle levering.

Fijne site en snelle levering van de schoenen.

Voor mij alleen maar GABOR schoenen!

Al een groot deel van mijn leven verslaafd aan Gabor schoenen! Pasvorm is uitstekend, zijn enorm comfortabel en de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Prima service!

Ik had sneakers besteld en die zaten toch niet goed. Kon ze zonder problemen ruilen.

top

besteld en keurig op tijd binnen en na vragen stellen, gewoon supper

heel goed en snel

Zie hieronder mijn verhaal

Geachte L.S, Op zichzelf ben ik heel erg tevreden over jullie service. Echter heb ik wel iets wat mij even van het hart moet. Vorig jaar heb ik blauwe enkellaarsjes besteld. Toen kreeg ik per mail te horen dat deze niet leverbaar waren omdat ze beschadigd zouden zijn. Dit kan natuurlijk gebeuren. Tot mijn genoegen zag ik dat ik dit jaar deze laarsjes weer kon bestellen (58214F202, maat 35, breedte H).Daar was ik ontzettend blij om, want ik ben nog steeds op zoek naar donkerblauwe laarsjes. Echter kreeg ik weer een mailtje dat ze beschadigd waren. Denk dus dat dit echt dezelfde laarsjes zijn en niet verwijderd van de site. Was dus weer blij gemaakt met een dode mus. En ik heb nog steeds geen laarsjes maat 35, breedte H, liefst in donkerblauw.

keurig opgelost

nog niet tevreden 1 paar laarzen verkeerd geleverd terug sturen kost 7.25 niet mijn fout enpaar 2 zat geen retour formulier en zak bij

Goede en snelle service

Erg blij met de geboden aervice. Snel en netjes geleverd. Fijne schoenen.

Goed en op tijd geleverd.

Prachtige schoenen en super snelle levering

Mooie website met veel keuze. De schoenen van Gabor zitten altijd perfect

Super fijne schoenen! Zit gelijk goed!

De site is eg duidelijk en de schoenen zitten heerlijk! Ik hoef deze schoenen niet in te lopen.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond