Altijd goed!

Het comfort van de Gabor-schoen is altijd heel goed, ik draag maat 37 en ben nog nooit teleurgesteld als mijn schoenen die ik online koop binnen komen, ben heel tevreden met alle fijne schoenen van Gabor

Superkwaliteit, love dit merk!!

Gabor zijn superkwaliteit schoenen , zowel de pumps en de gympen. Je koopt ze, doet ze aan en nooit geen blaren of pijn aan de voeten gehad. Heerlijk!!! Ik raad ze iedereen aan.

Prima eerste ervaring.

De levering duurde iets langer dan de bedoeling was. Hierover contact gehad en alles is prima opgelost.

Fijne pasvorm!

Gabor schoenen inlopen is niet nodig. Je stapt erin en loopt er zo mee weg! Superfijn als een modern model dan ook nog een los voet voetbed heeft.

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden met de schoenen en heb er al veel mee gelopen, door het uitlaten van mijn hondje. Het zijn net pantoffels. Grtjes

Perfecte pasvorm,Mooie modellen .Kan er de hele dag op wandelen .Als je deze koopt dan wil je niks a

Als je ze eens hebt gekocht wil je geen andere merken meer dragen .Perfecte pasvorm, nooit pijn aan je voeten , mooie moderne modellen .Beveel het iedereen aan .

Stijlvol, zitten lekker, hoeven nooit 'in gelopen' te worden.

Ik heb vier paar sneakers in de breedte maat H. Ze zitten lekker vanaf het eerste moment, nooit blaren ermee gehad. Ik voel me er kek in.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk personeel , de offerte volledig nagelopen , wellicht toch iets boven mijn begroting.

Bijna altijd prima

Normaal gesproken hoef ik nooit iets te ruilen of te retourneren, omdat het altijd past en goed is, maar nu kreeg ik 2 verschillende maten in 1 doos gestuurd. Balen! En dus moest ik het retourneren om te ruilen, Naar dan moet je wel eerst verzendkosten betalen. Jammer. Nu maar hopen dat ik de juiste maat 2x krijg toegezonden en mijn verzendkosten terug krijg.

Het gemak draagt de elegantie !

Gaborshoes.nl heeft een efficiente wijze van online shopping en snelle afhandeling. Het verwerken van de bestelling in fasen die effectief doorlopen worden, terwijl de kwaliteit gehandhaafd blijft.

Snelle levering!

Snel geleverd, je kunt ook zonder account bestellen. Netjes met retourzak erbij.

Topschoenen

Draag alleen maar Gaborschoenen ... mooie modellen lopen top. Goede service

Snelle vlotte levering

Zoals altijd een snelle levering. Zeer tevreden mee!

Goed geholpen na gescheurde zool

Altijd blij met Gaborschoenen, totdat bij mijn nieuwe schoenen de zool helemaal doorgescheurd was (bij beide schoenen). Al snel liet hele voorkant van de zool los. Na overleg (en foto's laten zien) met de klantenservice mocht ik ze terugsturen en kreeg ik mijn geld terug. Goed en netjes geholpen!

Fantastisch '

Snelle afhandeling sandalen waren er in 2dagen tijd goede service.

Zeer snelle levering. Kwaliteit top!

Tevreden klant.

Gewedige schoenen

Ik heb meerdere schoenen van gabor. Omdat Gabor merdere breedte maten heeft. Slaag ik bijna meteen bij het aanschaffen van schoenen.

snelle service en goede communicatie

Ik had twee paar schoenen besteld, maar bij het inpakken bleek één paar niet aan de kwaliteitseisen te voldoen. Daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld. Het andere paar is supersnel geleverd.

Snel maar jammer dat je verzendkosten bij retour zelf moet betalen!

Als ik dat geweten had. Had ik niet besteld!

Slechte service retouren

Had slippers besteld,maar helaas pasten ze niet. Om ze retour te sturen,moest je zelf de verzendkosten betalen.(beetje jammer) Ik zal hier niet zo gauw meer iets bestellen.

Heerlijke snadalen

Blij met de sandalen en zitten perfect. Jammer alleen dat als je 2 maten besteld, je vezendkosten moet betalen, voor het niet passende paar. Lidy

Snelle levering en een goede afhandeling

Heerlijke sandalen

Fijn voetbed, zoals je gewend bent van Gabor. Lopen heerlijk. Maar is precies zoals die hoort. Ook precies zoals die eruit ziet op de foto, een mooie schoen.

Ruime keuze snelle levering.

Ik ben erg enthousiast over het online kopen van Gabor schoenen. Niet alle winkels hebben mijn kleine maat 35 altijd op voorraad! Met name voor " geklede" schoenen is het online kopen een uitkomst! Overigens ben ik al jaren Gabor klant!

Goede én slechte ervaring

De bestelling en levering was gewoon vlot én goed. Maar omdat ik een moeilijke brede voet heb moesten de schoenen terug. Dát was een bittere pil. Kostte mij €6,75. Dus een hele slechte ervaring, past totaal niet meer tegenwoordig. Van ganser harte hoop ik dat het terug storten van mijn geld wél weer een positieve ervaring wordt!!!. Na alle negatieve ervaringen kan ik gelukkig óók hele positieve ervaringen doorgeven. Het betaalde geld van de retour gezonden schoenen werd direct terug gestort en staat weer op mijn rekening!! Óók de kosten van de retourzending krijg ik binnenkort terug op m'n rekening! Daar heb ik inmiddels alle vertrouwen in. Dus......Ben ik blij en tevreden nu!!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond