Top site en top levering en top schoenen

De sneakers en veterboots zijn én modieus én perfect voor lastige voeten. Na een zoektocht ben ik eruit: Iik wil nooit meer iets anders!!

Super fijne sandalen

Snelle levering. Hele fijne sandalen. Maat klopt en ze lopen heerlijk!

Alleen track en tracé code kwam niet goed over. Kon niet zien wanneer er geleverd zou worden.

zeer tevreden over mijn ervaring met Gaborshoes.nl

zeer tevreden over het plaatsen van mijn bestelling en de snelle levering van Gaborshoes.nl

tot nog goed gegaan. schoenen te klein en retour voor grotere maat. hoop deze ook zo snel te ontvangen.

De schoenen waren halve maat te klein. Ik bestelde iets grotere en die zijn inmiddels gearriveerd. Dus deze zending is inmiddels via post nl retour.

Correcte levering, zeer verzorgde verpakking, geweldige kwaliteit, zit als gegoten

Precies wat ik zocht en goede service.

Nvt

zowel bestelproces als afhandeling is prima!

zoals boven aangegeven

Duidelijke website! Goede service en snelle levering! Keurig verpakt met retour verpakking erbij ontsloten top! Fantastische slippers van Taboe besteld goede pasvorm en voldoet aan de beschrijving! Heerlijk loopgenot. Dank hiervoor, kom zeker weer eens shoppen. Mvg.Carla.

Helaas geen bericht ontvangen wanneer er zou worden bezorgd.

Geen track en trace helaas. Kon het pakket niet volgen en geen idee wanneer het bezorgd zou worden. De overbuurvrouw kwam het pakket brengen terwijl ik geen briefje in de bus had gekregen, dat het was bezorgd!! Ook op de site niet te volgen of een e-mail. Het product was wel goed!

Nog steeds niks ontvangen helaas.....

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling....

Schoenen werden snel geleverd en goed verpakt. Helaas pasten ze niet.

Al jaren een gebruiker van Gabor schoenen. Een perfecte leest ook al zijn er wat kleine voet problemen. In de collecte is er altijd een model die past en waar je met veel plezier, zonder pijn vele voetstappen kunt zetten. Heerlijk ontspannen maak je " je letterlijk uit de voeten" en maak je vele ommetjes in deze Corona tijd, want bewegen moet!

Goed, maar…

Goede levering e.d, maar erg jammer dat je zowel voor de zending als de retourzending de porto moet betalen. Dit weerhoudt mij er van nog eens bij gabor shoes te bestellen. Totaal wordt te duur.

Ben helemaal blij met de tas

Koop hier graag

Netjes en tijdig geleverd.

Slippers waren top geleverd, zaterdagmiddag besteld en dinsdagmiddag in huis, volgens leveringsvoorwaarde.

Mijn eerste paar sneakers van Gabor, gewoon in één keer goed!

Sandalen, laarzen. pumps, instappers, Gabor zit altijd perfect. Prima pasvorm, leuke modellen en kleuren. Ook leverbaar in wijdte H, dat is helemaal goed, Nu voor het eerst sneakers besteld. Aantrekken en lopen, ruim 6 kilometer en geen blaren. Top!

Prima kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit slippers. Prijs komt overeen met wat je krijgt. Goede en snelle levering.

Ik ben al jaren zeer tevreden over Gabor

Ik draag al jaren het merk Gabor. een zeer tevreden klant.

Goede levering, beetje vertraagd.

Goed ontvangen en fijn dat er ook een retourzak bij zit. Jammer van de verzendkosten retour, toch 7 euro. Han dit niet verwacht, waarschijnlijk niet hoed gelezen.

Ben heel tevreden

Keurige en snelle levering

Gewoon super, bestelling en levering

Goede site en duidelijk om te bestellen. De levering verloopt exact volgens planning.

Was snel geleverd maar klopte niet met beschrijving zool kon er niet uit maar stond wel in de beschrijving

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond