Prachtige schoenen, snel bezorgd.

GABOR heeft de opgave van de hakhoogte in de beschrijving aangepast. Dat is goed uiteraard. De schoenen zelf blijven erg mooi. Ik heb een paar erg mooie zwarte suède sandalen met hoge hakken on line besteld. Omdat ik vaker schoenen heb van Gabor wist ik mijn maat. Omdat Gabor consequent is in de maatvoering pasten ze meteen. Enig minpunt is dat de hakhoogte flink verkeerd op de site stond, nl 45 millimeter. Aan de foto's te zien leek dat niet te kloppen, bleek bij ontvangst minstens 80 millimeter te zijn, wat ook mooier is voor deze schoenen.

Ze lopen heerlijk.

Problematisch als je je schoenen wil ruilen, je moet zelf de verzendkosten betalen omdat ik het retourticket niet kon printen!

Mooie schoenen, na 2 maanden al slijtage waarneembaar

Schoenen mooi, maar na amper 2 maanden matig gebruik, laat de zool los.

Mijn eerste ervaring met gaborshoe online heb ik positief ervaren

Goede website met goede informatie Kleuromschrijving zou wat beter kunnen Snelle levering

Ze passen heel goed gabor heeft precies het het goede voet bed voor mij

Webshop niet aangepast aan voorraad

Schoenen besteld, betaald en toen bleken ze niet op voorraad. Wel daarna meteen een mail en het geld terug. Dus prima geregeld. Je baalt alleen omdat je ervan uitgaat dat je nieuwe schoenen krijgt en dat is dan niet zo.

Heel goede ervaring

Sneakers besteld, volgende dag geleverd. Keurig verpakt met aparte zak erbij voor eventuele retournering. Sneakers erg mooi, zitten heerlijk

Ik ben dik tevreden met mijn schoenen!!

Ruime keuze en de snelle levering was prima!

Pech

Het laatste paar via internet besteld was niet meer te leveren wegens beschadiging, dus maar weer naar. Arnhem Gabor store. Gabor bevalt prima heb ook niet anders

Goede kwaliteit

Snelle levering; schoenen in het echt nog mooier dan op het plaatje. Ze zitten erg lekker

Heel tevreden

De levering was snel en de verpakking was prima. De schoenen zijn zoals ze op de site worden aangeprezen. Ik ben heel tevreden.

Snelle verzending, prachtige schoenen

Snelle en nette verzending van de schoenen. Precies wat ik zocht!

Ben al jaren fan van de gaborschoenen. Prettige en fijne pasvorm. Prettig dat er veel schoenen een los binnenzooltje hebben. Ook de verschillende breedte geeft de mogelijkheid de juiste schoen te kopen.

Maat Perfect, snelle levering.

Maat is perfect, 2 paar schoenen gekocht, zeer snelle levering, alles is voorzien voor een eventuele retournering.

Keurig

Goed geregeld en prima verpakt.

Nette op tijd levering, goede schoenen

Schoenen worden netjes afgeleverd met een retour zak en formulier en extra informatie. Misschien minder plastic gebruiken. Levering is op tijd en de schoenen zijn netjes verpakt en van goede kwaliteit. Zit meteen als gegoten.

Mijn ervaring met Gaborshoes is prima

Prima; goed site snelle stappen voor aankoop online bezorging correct

Schoenen waren niet mooi, teruggestuurd en toch de kosten vergoed ondanks dat terugsturen voor eigen rekening was. Dus goede service

Perfecte service!

Betrouwbaar en snel

Lopen fantastisch

Heerlijke schoen, eerder al een vergelijkbaar model van Gabor gehad. En ik was op zoek naar een zelfde soort schoen. Alsof je op wolkjes loopt. Mooie stevige hak, zit goed aan je voet door het bandje om je enkel en over de wreef. De strookjes bij de tenen zijn enigzins verstelbaar zodat ik met mijn hallux valgus de bandjes zo kan schuiven dat de schoen prettig zit.

Snel en zorgvuldig

Snel en zorgvuldig

perfect

zondagavond besteld, dinsdagmiddag geleverd. Perfect zoals beloofd.

Duidelijke afspraken en prima gevolg

Ik heb een goede ervaring met deze website Wat ik besteld heb is op een prettige manier geleverd

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond