Supersnelle levering: past gewoon als pantoffels!

Gabor een genot om op te lopen: rood en wit waar echt veel pit in zit: past namelijk altijd!

Goede, snelle service.

Een duidelijke, overzichtelijke website. Je bestelling wordt snel en correct verwerkt. Retourneren is geen probleem.

snelle levering.

Prima schoenen, èèn van de weinigen met breedte maat F.

Snelle bezorging, netjes ingepakt en goed geregeld mocht ik willen retourneren!

Tevreden klant

Mooie sneakers voor een leuke prijs, zitten comfortabel. Snelle levering en goede service.

Snelle en goede levering van de goed zittende schoenen

Verwachte schoenen

geen idee

De bestelling is nog niet eens binnen.

Zoals beloofd!

Ik heb twee paar schoenen ontvangen. Foto's en omschrijving voldoen aan de werkelijkheid. Schoenen lopen heerlijk zoals ik gewend ben van Gabor. Snelle levering, goed geïnformeerd over de verzending.

Vlotte levering

Fijne schoenen, zitten comfortabel.

Goede kwaliteit en service

De beschrijving, de kleur en de vorm van de schoenen waren precies zo als beschreven werd op de website.

Ik ben zeer tevreden en blij met mijn aankoop.

Ga zeker nogmaals gebruik maken van Gaborshoes alles was perfect de maat...de schoen....goede voorlichting wat de maat betreft. In korte tijd 3 paar schoenen gekocht het word mijn merk schoenen.

Goede snelle service!

Goed snel en topkwaliteit schoenen

Gabor , eens en immer weer .

Draag al vele jaren gabor schoenen . Voor mij de beste .

Fijne schoenen en winkel

Gemakkelijke modieuze schoenen, snel geleverd, goed verpakt

Superrr!!!!!

Ik had bij een andere onlinewinkel mijn schoenen gekocht en helaas waren deze te groot en heb ik ze retour gestuurd Omdat zij geen andere maten meer voorradig hadden ben ik gaan googelen Daar zag ik dat gabor zelf nog mijn maat had en de schoenen waren zelfs 20€ goedkoper Dus ik dacht doen !! Zo geschiede en ze zitten en lopen super

Goed en betrouwbaar.

Zelfde als hierboven.

Alles erg goed verzorgd en snel. Wel jammer van de plastic retourzak, die had ik niet nodig. Ik zou het ook met de verstuurde zak terug hebben kunnen sturen. Scheelt weer plastic extra!

Super snelle levering

Super snelle en goede levering zeer tevreden

blijven favorietjes

Ik heb deze sandalen al meerdere keren gekocht en was altijd in de winkel. Door corona vorig jaar niet gekocht. Maar ik heb ze echt gemist. Nou eigenlijk mijn voeten hebben ze gemist. Dus met de komst van het mooie weer, mijn voeten weer een plezier gedaan en snel gekocht. Snelle levering, dus ik ben blij.

Super blij met mijn Gabor sandalen

Heel blij met mijn mooie nieuwe Gabor sandalen. De pasvorm is top en ze zitten heerlijk! Ik kan ze overal ook makkelijk mee combineren. Absolute aanrader.

Een tevreden klant.

Ik ben zeer tevreden over mijn sneakers,perfecte pasvorm,mooie kwaliteit en wat ik erg fijn vind is dat Gabor ook halve maten heeft en dat is nu precies wat ik nodig heb! Vanaf nu koop ik altijd schoenen van Gabor.

Goede ervaring

Snelle levering en ze zitten direct heerlijk

De schoenen zijn in het echt net zo mooi als op de foto's. Daarbij zitten ze nog fijner dan verwacht door een heerlijk zacht voetbed.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond