Alles snel en correct geleverd

Prima ervaring. Snel geld terug

Was akkoord prima

Prima mooie schoene

Loop al jaren op Gabor, altijd goed

Gabor schoenen zijn altijd perfect. Wel jammer dat retourkosten extreem hoog zijn, wellicht dit goedkoper aanbieden via retourticket?

10 punten

prima levering

Zeer positief!

Ik was erg verrast dat ik binnen een paar dagen de schoenen in huis had. Een compliment voor de verpakking!

Voldoende

De levering en communicatie is prima. Duidelijk en snel. Helaas kreeg ik de verkeerde kleur schoenen, dus pakket terug gestuurd. Valt dan wel tegen dat je de verzendkosten moet betalen. Het is een fout van Gabor en de klant moet betalen. Hoop dat ik de juiste kleur schoenen alsnog krijg toegestuurd.

Mooie schoenen

Mooie en goede kwaliteit schoenen, perfecte service, net verzorgt.

Fijne schoen,helaas was mijn maat niet meer plaatselijk winkel te koop. Ben al jaren bekend en dus vertrouwd met gabor schoenen.

Veel keus, goed product, snelle levering

Goede schoenen, voor mijn mams pump besteld en heb er nunog een paar gekocht, heel blij mee

Snelle levering van prachtige sneakers!

Ik deed de sneakers aan. Ze zitten als gegoten. Ik neem altijd voor sneakers maat 38. Mijn schoenmaat is 38 half.

Fijn dat de modellen van een eerder seizoen hier nog bestelbaar zijn.

Goede ervaring goed verpakt en snelle service alleen had ik het idee van 1 v de 2 bestelde paren er 1 was die al een paar keer heen en terug zijn geweest het papier was verfrommeld en op de schoen zolen was zichtbaar licht gelopen misschien is/ was het een pasmodel geweest. Verder was alles naar wens en keuze uit een groot assortiment. Hoe dan ook ik ben blij met mijn aankoop.

Eerste bestelling is prima verlopen

Omdat mijn eerste bestelling prima verlopen is, maak je meteen een goede indruk! Ondanks dat er stond dat het wat vertraagd kon zijn heb ik er niet zo heel lang op hoeven wachten. Wat ik persoonlijk als prettig ervaar een kaartje, dat je bedankt wordt voor de aankoop, bij het openmaken van je schoenendoos. Gelukkig hoef ik de schoenen niet terug te sturen, maar dan zou ze even terug brengen naar de winkel geen optie zijn, terug brengen kost niets, maar bij terugsturen is het je eigen rekening, dat is dan wel iets om rekening mee te houden!

Zeer slecht, deze keer, nog niets ontvangen na 5 dagen

Woensdagochtend besteld en nu op maandag nog niets ontvangen. Alleen de bestelopdracht.

Wat een snelle correcte levering voor een fijne supermooie schoen!

Met mijn maatje 35 of 2,5 is het altijd moeilijk om goed passende schoenen te vinden. De ene maat 35 is vaak de andere niet, ook bij Gabor niet. Maaar bij Gabor is het me gelukt. Al jaren koop en draag ik de schoenen met veel plezier. Maar in de stad waar ik woon is er maar één schoenenwinkel die kleine maten Gabor verkocht. Verkocht omdat de eigenaar met pensioen gaat en de winkel sluit. Online schoenen shoppen is niet zo mijn ding maar in de Gabor webshop dacht ik moet ik toch kunnen slagen. Nu ben ik erg blij met een paar hele mooie witte leren sneakers, die ook nog eens snel en netjes geleverd werden. Bedankt!

Volledig naar tevredenheid.

Kleur goed, maat prima,loopt heerlijk. Verpakking keurig. Bij jullie bestellen beveel ik aan.

Alles prima

Geen enkele klacht ! Alles prima !!

Bijna alle kleuren van de sneakers in huis

De sneakers van Gabor bevallen me zo goed dat ik ze nu in meerdere kleuren heb besteld. Een groot compliment!

Onjuiste toelichting op foute levering

Onjuiste toelichting op verkeerd geleverde producten betreffende wijdte-maten. Eerst zeggen dat dit speciale F-wijdtemaat is en na doorvragen vertellen dat dit de enige maat is die men in huis heeft. In mijn beleving heet dit ‘liegen’.

Snelle service en keurig verpakt

Sneakers waren netjes verpakt en supersnel geleverd

Geweldige service!

De sneakers die ik bestelde hadden een andere kleur dan ik gedacht had. Na telefonisch overleg is dit geweldig opgelost en heb ik nu de sneakers die ik wel bedoelde. Top service!

Complimenten

Waarom omdat bij retour heel snel e-mail en terug storten van geld geregeld is. Minpuntje de kosten van retourneren . Snap dat het niet gratis kan maar de helft zo netjes zijn. Schoenen is niet makkelijk online te passen !

Zeer tevreden, Snelle service, prima verpakt met nieuwe retrofit tas

Zeer tevreden over mijn bestelling Dag na bestelling al bezorgd Goed verpakt met retourtas mocht dat nodig zijn Ik ben er blij mee

Jammer

Mooie sneakers, maar helaas te smal. Ik heb altijd maat 6, wijdte G. Pijn op de knokkels. Heel jammer.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond