Snel en duidelijk

Comfortable

Would recommend them

Heel positief

Ik ben altijd blij met de schoenen van Gabor, daar kan ik vertrouwen.

Oke

Oke

Snelle levering, goede service

Duidelijke site, snelle levering

Mooie schoenen ...en passen goed

Super goede schoenen

Omdat ik een brede voet heb, heb ik nu een breedtemaat en die schoenen zitten heerlijk! En ik had de schoenen al na 1 dag in huis! Superservice!

snelle levering van heerlijke schoenen

leuke actie op mijn favoriete merk prima om hele dagen aan te hebben op je werk

Hele snelle service, alles super in orde

Alles was pico bello in orde, snelle levering, goed klein verpakt, juiste maat, juiste kleur. Ik ben helemaal tevreden.

Klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

Snelle en goed verzorgde levering. Ook bij retourzending snelle afhandeling en via de mail word je goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken wat betreft levering en/of retourzending.

Zeer tevreden over Gaborshoes.nl

De bestelde sneakers werden snel en keurig verpakt geleverd. De Webshop vind ik erg gebruikersvriendelijk en de info heel duidelijk.

het waren mijn zolen niet

de zolen waren bol nieuwe moderne schoenen waardoor ik ze heb terug gestuurd ik kan er niet aan wennen helaas die zool

Snelle bezorging

Prima goede verpakking ook voor eventueel retour heb de bestelde schoenen gehouden blij mee....

perfect

een geweldig snelle afwikkeling van mijn bestelling!

Weliswaar geen aankoop kunnen doen, maar service was perfect.

Ze zitten meteen als heerlijke pantoffels!

Ik wil geen ander merk meer. Zelfs al zijn je sneakers net nieuw, je loopt er zonder problemen een wandeling van 4 km mee! Als het warm is, laat ik vaak mijn professionele loopschoenen in de kast staan en maak mijn wandeling gewoon met mijn Gabor sneakers! Ook de slippers met het teenstukje zijn fantastisch. Kwaliteit gaat boven alles!!

Besteld product lekker snel in huis

Besteld product lekker snel in huis. Meegeleverde informatie voor eventueel retour prima geregeld.

geweldig

De schoenen de volgende dag geleverd, de foto overeenkomstig de zending

Weer super!

Sevice altijd super.

Na één telefoontje alles uitstekend geregeld.

Na ontvangst schoenen bleek dat niet de bestelde maat was geleverd. Telefonisch contact gezocht en kreeg een vriendelijke vrouw aan de telefoon. Zij zorgde ervoor dat ik direct, via de mail, een label ontving zodat ik de schoenen kosteloos terug kon sturen. Na een uurtje werd ik teruggebeld dat de juiste schoenen al naar mij verzonden waren. De volgende dag had ik ze in huis. Prima service!! Hartelijk dank daarvoor.

Geweldig! Goede pasvorm en snelle levering.

Fijne pasvorm en leuke modellen.

Probleem superfijn afgehandeld

Probleem superfijn afgehandeld

helemaal tevreden

koop altijd Gabor schoenen, die passen perfect en zijn altijd weer naar tevredenheid. enorm gemak dus en mijn voeten blij..

goed artikel snel geleverd

Altijd snel en correkt