Ben zeker van plan om weer te bestellen.

Netjes ingepakt

Uitstekende kwaliteit, retourneren in speciale bijgesloten zak. Jammer dat je retour kosten moet betalen als wel een deel van de bestelling behoud

Supersnelle en perfecte service

2 paar schoenen besteld, snelle levering. Voor het paar dat niet paste had ik binnen no-time mijn geld terug.

Gewoon goed

Snel, op tijd en goed verzorgd! Zelfs een extra verpakking voor het geval ik wilde retourneren! Puur gemak voor klant!

Enkel laarsjes

Perfecte pasmaat Zo fijn als je al hoge laarzen hebt met een hele fijne zool en hak en je ziet online in de webshop een ander model kort enkellaarsje met dezelfde zool en hak. Heerlijk dat de laars even zo fijn aan mijn voeten voelt. Dat geeft veel vertrouwen! Geweldig

Super, snelle levering

Goede ervaring

Gabor is voor mij de ideale schoen i.v.m. de breedte en halve maatvoering en zeer modieus. De tassen vind ik prijstechnisch en uitvoering ook hele maal geweldig Ik draag eigenlijk altijd Gabor schoenen en laarsjes. Toppie

Correct

Levering en het op de hoogte houden ervan werd correct uitgevoerd.

Zeer snelle bezorging en goede service

De schoenen waren op zondag besteld en dinsdag al geleverd. Ook zat er een terugstuur verpakking bij, gelukkig niet nodig maar wel goede service.

Prima service!!!

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen. Goed verpakt en dus lekker snel !!!

Prima snelle levering, retour chienen volgende dag melding, bedrag zal spoedig terug betltaald worden.

Mooie schoenen

Gabor is mijn merk. Vanaf de eerste dag zitten zeer comfortabel en ze zijn altijd mooi

Goede en snelle service

Eerste levering was maat te klein. Teruggestuurd en heel snel de nieuwe maat binnen. Hele mooie schoenen, steunzolen passen goed.

vriendelijke en adequate service!

zoals ik al zei, de service is persoonlijk en vriendelijk.

Alles super snel verzorgd

De bestelling ging heel snel, helaas zaten de schoenen niet goed, dat was wel heel jammer. De terugbetaling ging zelfs ook snel, alleen jammer van de verzendkosten.

Super goed

Makkelijk te bestellen, goed bezorgd en als je het retour wilt sturen ook prima geregeld

Goed en snel prima levering

ik heb een fijne snelle manier om nieuwe schoenen te kopen ontdekt

Fijne pasvorm, mooie kwaliteit

Klantvriendelijk

Gabor belde mij op om af te stemmen nadat ik mijn schoenen had terug gestuurd. Ze deden moeite om aan mijn wensen te voldoen. Mijn geld ontving ik onmiddellijk terug.

Gemakkelijke site

Heel gemakkelijk om on line te bestellen ...duidelijke site...vlotte afhandeling...

TOP!!!

Snelle en correcte levering van prachtige sneakers van mijn geliefde merk. Netjes en met zorg verpakt en bijgesloten extra verpakkingszak + retourbon voor evt.ruiling of retournering. Voor mij gelukkig niet nodig, want ik ben zeer tevreden en erg blij met mijn mooie nieuwe sneakers. Complimenten!!

Duidelijke site, goede afhandeling

Duidelijke site, goede afhandeling

Goede website, snelle bestelmogelijkheid en prima levering.

Fijne schoenen

2 paar mooie en fijne schoenen binnen gekregen. Snel geleverd en erg blij mee.

Gabor schoenen zijn top

Gabor schoenen zijn makkelijk mooi en functioneel Ook met moeilijke voeten heb je voldoende keuze Inzake voetbed en breedte

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond