Positief, geen gedoe en klopt altijd
Groot aanbod van voordelige driedaagse hotelarrangementen, dus keus genoeg en altijd snel en eenvoudig geboekt.
duidelijke website, goede zoekfuncties.' prima hotels voor een hele mooie prijs soms 50% goedkoper dan wanneer direct bij het hotel geboekt.
Dit jaar naar Les Sapinieres in Belgie geweest en naar Arnsberg in Duitsland. Goede bestemmingen en hotels voor een klein prijsje
Goede en makkelijker site
De manier waar op het gaat vind ik vreemd. Ik kijk op Fletcher en word verbonden met Zoweg.
Naar aanleiding van een advertentie in het AD ben ik ingegaan op een aanbieding voor twee nachten Gent. Een prima aanbieding wat prijs betreft en hopenlijk is de verdere ervaring (we zijn nog niet geweest) ook goed.
Wij boeken al jaren bij zoweg. Het is altijd goed !
Heeft altijd zeer goede/leuke aanbiedingen. Leuke prijzen en goede hotels. Wij maken er altijd veel gebruik van en gaan dus daarom vaak een weekendje weg.
prima huisje
Vlot een duidelijke reservering en bevestiging.
prima geholpen
In combinatie met bezoek thermaalbad een heel goed arrangement
Oké
Een duidelijke en overzichtelijke site. De informatie is compleet. Een goed overzicht van wat, waar en wanneer je moet betalen
ik ben nog gebeld door Hotel
kort maar krachtig even opladen
Wij moeten nog weg
Prima hotel op een gezellige locatie
steeds in orde
Partner en ik boekten een paar maanden geleden een hotel via Zoweg in Kamp Bornhofen aan de Rijn. Gecheckt via internet leek het ons wel goed. Daar aangekomen kon de hoteleigenaar echter met moeite nog een vrije kamer voor ons vinden. U raadt het al: een grote bezemkast met een raam uitkijkend op een op ons gerichte schoorsteen. Op onze vraag naar een betere kamer kwam geen reactie. Onverschilligheid ten top! Ander hotel gezocht, 100 meter verderop: kamer met balkon pal aan de Rijn, voor exact dezelfde prijs. Bij thuiskomst Zoweg opgebeld met klacht. Zelfde onverschillige reactie: 'Wat wilt u nu van ons? Wij kunnen nu eenmaal niet alles checken'. Na enig heen en weer gemail uiteindelijk € 50 korting op volgend reisje. Armzalige reactie! Wij doen geen zaken meer met deze organisatie.
Beste mevrouw Bak, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het vervelend dat uw verblijf zo teleurstellend is verlopen. Vanuit het hotel hebben wij te horen gekregen dat zij gewoon een kamer voor u gereed hadden, maar dat u alleen even moest wachten vanwege het feit dat er meerdere mensen tegelijk kwamen inchecken. De kamer die u werd aangeboden, was een van de grootste kamers, echter niet met Rijnzicht, maar daarom is ook niet gevraagd door u bij het maken van de boeking. Helaas hoorden wij pas na thuiskomst uw verhaal, waardoor wij het niet direct voor u konden oplossen. Met vriendelijke groet, Team Zoweg.nl
Gemakkelijk te boeken vakantie tegen een scherpe prijs.
Boek al jaren bij jullie.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL