zeer vlotte afwerking van de reis,heel correct
Had een opmerking geplaatst bij reservering. Via Zoweg al antwoord gehad nadat zij contact hebben opgenomen met hotel en mijn opmerking daar hebben voorgelegd. Heb gelijk antwoord gehad, dat alles geregeld is. Super bedankt.
Groot pluspunt vind ik dat je - meestal - pas bij aankomst hoeft te betalen. Dat is wel lekker als de datum van het geplande uitje nog ver weg ligt.
Aantrekkelijke prijzen, makkelijk boeken, geen vooruitbetaling nodig en de mogelijkheid van kosteloos annuleren. In een woord SUPER!
Ik heb gebeld, had een annulering gemaakt maar wilde deze herstellen. De dame aan de telefoon ging meteen haar best doen en belde me later zelfs terug. Super!!!
Snel weg, goedenavond aanbiedingen.
Twee daagjes welness bij thermen Bussloo met overnachting hoofdgerecht bij restaurant intens en een rasulbehandeling
nog nooit een slechte kamers gehad altijd netjes en ik vind betalen bij hotel wel zo fijn
Snelle boeking En meestal goede hotels
Zoweg geeft mij een vertrouwd gevoel, ik prijs het ook bij iedereen aan
Dit is de tweede keer dat ik online boek bij Zoweg. De eerste keer moest ik om gezondheidsredenen annuleren. Dat kom kosteloos en ik kreeg netjes een bevestiging daarvan. Nu heb ik dus opnieuw geboekt. Ook daarvan meteen een bevestiging gehad. Betalen bij aankomst of vertrek. Ook 2 huurfietsen gereserveerd en alles tegen een leuke prijs!
Makkelijke website, vriendelijk personeel als je opbelt
Het zijn mooie aanbiedingen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Met ZoWeg verloopt de boeking heel soepel.
Ivm met andere boekings sites vind ik de boekingskosten erg hoog. Voorts loopt de boekings procedure prima. Betalen bij het hotel en het annuleren is goed geregeld.
Mooie hotels en goede arrangementen.
Reservering was snel en eenvoudig geregeld
Reserveringskosten aan de hoge kant
Leuke en gezellige locaties, met prettige medewerkers.
Wij gaan nog dus kan niet oordelen over het hotel in Dusseldorf
Prettig overnachten,sfeervol eten maar wel karig.
Fijne ervaringen gehad in verschillende hotels in Nederland en Duitsland. En dit alles voor een zeer schappelijke prijs. Even lekker er tussenuit!
Na een mail op woensdagavond donderdagochtend om 9.07 uur al bericht terug. Snel en adequaat.
Op zoek naar een reservering op (zeer) korte termijn kwamen wij op deze site terecht. Invoeren van gewenste data leverden meerdere mogelijkheden op. na een korte blik op de opties was een reservering binnen 2 minuten geregeld. Top
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL