Snel geboekt en waar voor je geld!
Goed en duidelijk geïnformeerd
Al is het allemaal wat duurder geworden, je krijgt nog steeds waar voor je geld! Prijs/kwaliteit-verhouding dik in orde. Tegenwoordig gelukkig ook een aantal acco's al wat verder in het jaar te boeken dan 2 of 3 maanden tevoren. Informatie op de website in orde. Snelle boekingsbevestiging en makkelijk annuleren zonder redenen te moeten geven. Sommige acco's zelfs tot 18.00 uur op de dag van aankomst! Echt heeeel blij met Zoweg. Maar nu niet snel de prijzen verder opschroeven he?! ;) We hebben al heel wat familie/vrienden/kennissen op jullie website gewezen, waaruit ook regelmatig boekingen zijn ontstaan.
Overzichtelijke site met redekijke prijzen. Hotels zijn meestal goed en doen wat ze beloven.
Leuke hotels en betaalbaar. Makkelijk annuleren zonder kosten
Gemakkelijk te boeken. Scherpe prijzen.
Annulering werd direct afgehandeld
prima service, snelle beantwoording van mijn vragen, alles goed!
mooie aanbiedingen en vlug geregeld . en betaalbaar
Groot aanbod tegen leuke prijzen
Goed aanbod, snelle afhandeling
Gemakkelijk boeken en als in sommige gevallen het toch niet lukt om af te reizen naar de bestemming kun je gemakkelijk zonder kosten annuleren.
Sinds ik Zoweg ontdekt heb, ga ik regelmatig weg. Voor mij de goedkoopste aanbieder van leuke hotels!
hele fijne site met mooie accomodaties en goede prijzen. al vaak wat besproken en altijd tevreden.
Altijd fantastische prijzen.
We waren wat later op de avond. Toch nog de gelegenheid gehad om lekker relaxed te dineren in het restaurant. Volgende ochtend een heerlijk ontbijt en dan op weg naar de Zwaluwhoeve. Dit rondje doen we zeker nog eens !
Informatie heb ik goed en duidelijk omschreven kunnen vinden.
We wachten af hoe het in werkelijkheid bij jullie is
Geweldige service, goede prijs!
De website is overzichtelijk en duidelijk. De reserveringsprocedure is gemakkelijk. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om een verzoek/opmerking/notitie voor het hotel achter te laten in de reserveringsprocedure.
Afgelopen zomer naar Brugge geweest, prima schoon hotel, prijs - kwaliteit verhouding goed.
Ik ga bijna altijd weg met zo weg Goede hotels voor een hele leuke prijs Goede omschrijving en fotos
als ik een vraag of probleem heb, wordt dat snel opgelost.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.