We krijgen per email-nieuwsbrief hele leuke aanbiedingen voor zeer aantrekkelijke prijzen van Zoweg.nl!!! Reserveringen worden vervolgens snel en correct bevestigd.
Prima aanbiedingen; makkelijk en vlot te boeken; bevestiging volgt snel en is conform de gedane boeking. Echter, nergens zijn de boekingskosten met €20,00 per boeking zo hoog, naar mijn ervaring. Dat is bijv. voor een boeking van één nacht procentueel wel erg veel. Voorbeeld: gedane boeking €70 pppn plus €20 wordt €90. Die €20 is hier dus een verhoging van bijna 30% en da’s veel!!! Bij meer nachten en meer personen wordt die 30% natuurlijk wel minder. Ff oppassen dus.
Nu al een ervarings-enquête: toe maar. Het invullen van de gegevens ging goed, simpel, maar ook niet meer dan zou horen. En verder moet het uitstapje nog pas over een tijd plaatsvinden, over een kwaliteit/prijsverhouding kan ik dus nog niets zeggen. Maar om deze reactie te kunnen versturen móest ik een ja of nee invullen, dat is dus Ja geworden. Maar of het prijsgunstig was zal toch van een verblijf afhangen. Maar de Çommunicatie' is tenminste voorbarig
ontspannen een aantal dagen er tussenuit boeken
goed maar kan altijd beter.
Is tot nu toe altijd goed geweest
Fijne aanbieding, scherpe prijs, volop keus en duidelijke website
niets op aan te merken
Bij mij vergissing meteen gebeld om te vragen of het klopte. Dat vond ik erg goed en oplettend.
Wij maken graag gebruik van zoweg , het is goed betaalbaar en gezellig. Wij hebben tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met jullie aanbiedingen. Daarnaast hebben wij ook onze ouders een paar keer meegenomen en dat was ook altijd een dikke prima. Wij zullen nog zeker gebruik maken van jullie site. Sterker nog, we hebben alweer een boeking gedaan!
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Leuke arrangementen. Veel keus voor iedere prijsklasse. Duidelijke omschrijvingen.
We gaan heel graag met zoweg op vakantie
Mooie aanbiedingen en prima service.
Totaal geen problemen met de reservering tm uit checken van het verblijf.
Duidelijk informatie. Orima mail na reservering.
Nix meer aan doen!
Gaan we zeker vaker gebruik van maken.!
Original review
We gaan Vr 21-10-22 MvGr harry
Er zit een maar aan. Ik krijg nu via Outspot hetzelfde hotel voor 20 euro pp goedkoper, dan waar ik 2 dagen geleden voor heb geboekt.
Boeking van een 3 daags arrangement was vlot geregeld zonder problemen.
Leuke aanbiedingen, duidelijk te zien wanneer iets "vrij" is.
Ruim aanbod, divers, eenvoudig boeken.
Leuke aanbieding, snel geregeld
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.