Kamer was zuiver, was een binnenkamer, maar dat vonden wij niet erg. Ontbijt was overweldigend, veel keuzes. Voor een lang weekend zeker voor herhaling vatbaar. Gent was erg plezierig !
Je kunt snel boeken ,en het is overzichtelijk.
Goede ervaring met aanbiedingen
In de toch verouderde accomodatie hebben wij toch een paar prettige dagen beleefd mede veroorzaakt door het goede weer. Ondanks personeelsgebrek werd er klantvriendelijk gewerkt.
Wij boeken al jaren via Zoweg. En altijd na volle tevredenheid. De prijs is goed en m’n in Corona tijd zeer flexibel. Mooie aanbiedingen. Duidelijke website. Zeer tevreden dus. .
Gevraagd om wijziging van reservering.Na wijziging van reservering zeer snel en adequaat gereageerd.Top.
mooie hotels veel keus .en prijs kwaliteit is goed .er is voor ieder wat keus prima site . wij hebben er hel goede ervaring mee
Zoweg biedt leuke uitstapjes aan voor een betaalbare prijs. Ook de diversiteit over het hele land zijn aantrekkelijk.
Voordeliger als de meeste aanbieders.
Prima hotel, lekker eten en mooi groot terras. Trefpunt in Made
hotels zijn prima
Het ging om eenpersoonskamers Duitsland HP. Vond ik snel maar alleen rond de Rijn. Helaas niet in bv Eifel en Sauerland.
Over het algemeen zijn we dik tevreden met de accommodatie en de diners. Soms zit er een uitschieter tussen in negatieve zin, maar komt gelukkig niet vaak voor.
Ben nog niet ter plaatse geweest maar wel met andere reserveringen steeds goede plaatsen geweest.
dddd
Ik heb alleen nog maar geboekt meer kan ik er niet van zeggen
We hebben al diverse malen een boeking gedaan via deze website. Helaas ook een keer moeten annuleren. Prettig is de overzichtelijkheid en de duidelijkheid. Makkelijk en eenvoudig om een reservering te maken.
Het was eenvoudig om te boeken en ik kreeg een overzichtelijke rekening. Dus prima !
Afgelopen week 3 nachten verbleven bij Van der Valk in Gladbeck. De receptioniste heeft ons voortreffelijk van informatie voorzien wat betreft de omgeving met leuke uitstapjes, dank daarvoor! De verzorging in het hotel is prima, alles netjes schoon, ruime kamer met een balkon. Ontbijt en diner prima voor elkaar1 Kortom, wij hebben ons hier prima vermaakt en zijn tevreden.
Zover als nu is het prima
Ben pas een keer via jullie weggeweest. En was perfect.
Wordt goed gelet op de wens van de groep bij groepsboekingen
Ruim aanbod met goede aanbiedingen
Duidelijk makkelijk
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.