In een woord top.
Wij reizen al een paar jaar via Zoweg en zijn erg tevreden. De informatie die op de website staat wordt waargemaakt en wat ik zeker in deze onzekere tijd heel fijn vind is het feit dat je in de meeste gevallen in het hotel kunt afrekenen en dat ook de mogelijkheid tot annuleren erg goed geregeld is. Wij maken graag gebruik van Zoweg.
Duidelijke informatie Snelle en duidelijke boekingformulier
leuke deals voor betaalbare prijs zeer vlotte verwerking betalen bij aankomst in hotel wat erg prettig is
De prijzen en de aanbiedingen zijn goed betaalbaar
snel bij het maken van reservering, goede prijs kwaliteitsverhouding,
tot nu toe altijd goede accomodatie zoals omschreven
Correct behandeld
Ik boek al jaren, meestal zelfs meerdere malen per jaar, via Zoweg. Ik ben erg tevreden over de werking van de website, de prijs/kwaliteitverhouding en over de klantenservice. Denken mee als je net iets anders of meer wil dan wordt aangeboden op de website. Inmiddels goed merkbaar helaas dat de prijzen nogal gestegen zijn... En wat mij betreft zouden er wel meer 4, 5 en 6-daagse hotelarrangementen mogen worden aangeboden. Verder niets dan lof!
op een vlotte manier kunnen boeken
ik ben niet handig op pc/ Telefonisch goed en vriendelijk geholpen. Ik heb alleen nog geen bevestiging gekregen per email of post. Mevr T Janssen Luijten Falklanddreef 53 3563 AE Utrecht 06 49648561
Mooie aanbiedingen om lekker en dikwijls een onverwachte planning zijn, voor enkele dagen weg GENIETEN!
Pogingen een hotel te boeken via Booking.com liepen muurvast in de procedure. Het was een verademing dat het via Zo Weg zo gepiept was.
Leuke aanbiedingen, alles vlot geregeld
Nvt
Heel vlotte afwerking en waardeer zeer de mogelijk tot annuleren kort voor aankomstdatum, heb hiermee slechte ervaring i.v.m. overlijden opgedaan bij anderen
Helaas is voor de laatste reservering nog geen waardering te geven, daar wij nog op reis moeten gaan. Dus valt. Er nu niets te waarderen. U bent te voorbarig om te vragen na on3 bevinding.
Handige site om vakanties te boeken
Annuleerbasis is fijn
wij boeken meerdere malen via Zoweg .nl en het is altijd netjes in orde, als er iets is wordt netjes de telefoon opgenomen voor een correct antwoord.
mijn ervaringen met zoweg.nl zijn super .super fijne site om te bezoeken .en duidelijk niet te duur . dus we gaan zeker vaker weg via zoweg.nl
boeking gedaan. met bijzondere wensen. dat is snel geregeld. en opgelost zodra er een verandering in komt. neen, best gelopen allemaal
zie boven.
snelle verbinding, duidelijke antwoorden
De boeking via zoweg was snel geregeld. Goede informatie en prijsstelling.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.