Alleen jammer,belachelijk eigenlijk,dat je voor 2 kamers 2x reserveerkosten a €20,= betaald!
Onverwacht uitstekend en alles werkelijk uitstekend en conform de aanbieding111
Eenvoudig, overzichtelijke website. Met duidelijke informatie over parkeren, wifi enz.p Al diverse keren een paar dagen weg geboekt en er loopt nog een boeking.
x
Er is voldoende aanbod aan aanbiedingen die een bezoek aan Zoweg.nl rechtvaardigen.
De boeking verliep prima. Alleen kregen wij dit keer geen reserveringsbevestiging.
Leuke aanbiedingen en een goede prijs
Tevreden
Met name het wijzigen in de boeking werd snel en op de gewenste wijze geregeld.
dIRECT OP ONZE AANVRAAG EEN REACTIE GEHAD
Leuke aanbiedingen via het Eindhovens Dagblad, makkelijk om te boeken en ideaal dat je pas bij aankomst hoeft te betalen
het te boeken hotel is eenvoudig te reserveren. Een hele overzichtelijke en duidelijke site.
Al vaker geboekt bij zowel.nl Altijd tevreden.
Geen problemen met het boeken van ons vakantiehuisje gehad.
De telefoniste had veel geduld met mij toen ik het arrangement wilde bestellen En naderhand met een 2de bestelling de boekingskosten te laten vervallen. Super dank U wel.
een primaprijs kwaliteit verhouding
Heb genoten van een eenvoudig verblijf in een voormalig kasteel(tje). de locatie is er mooi, in een bosrijke omgeving, voor wie van wandelen en rust houdt een 'must-try'. Zeker de prijs-kwaliteitsverhouding is oké, omdat de kamers wat gedateerd zijn en dat er enkel maar wifi-verbinding is in de openbare ruimten, maar daar staat tegenover dat je er een heerlijk 3-gangendiner bij krijgt en een ontbijtbuffet. Dat laatste mag wel wat uitgebreider, zoals bv kuipjes honing bij het ontbijt, een eitje en zoetwaren zoals chocopasta, ook in kuipjes. Als de kamerprijs er 1,- euro duurder op wordt, deert mij dat niet. Voor slechts 65,- euro p.p.p.n. is dat geen geld en blijde gezichten :-)
ik heb nog niet veel ervaring ,maar het ziet er goed uit.
Prima eten in het restaurant Helaas was het hotel best wel gehorig. We misten een linnenkast op de kamer en privacy op het terras. Voor een gerenoveerd hotel is een ouderwetse sleutelbos onverwacht. Heerenveen is een leuke plaats en mooi uitgangspunt voor Giethoorn. Leuk arrangement!
Wat ik al zei, altijd goed geregeld!!
Op een gemakkelijke manier een boeking plaatsen is zo gebeurd.
Goede deal en goede site om snel en duidelijk te boeken
Het boekte lukte niet voor een Roompot accommodatie Door tussenkomst van een vriendelijke dame alsnog gelukt
Ik kreeg een aanbieding via email,leuke prijs voor weekend weg.Datum was nog beschikbaar,dus gelijk geboekt.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.