Vol vertrouwen betreffende de financiën. En ook het nog zolaat kunnen annuleren.
een vertrouwd gevoel
Wij zijn goed geholpen.zeer vriendelijke. Wij gaan zeker van genieten. Groetjes
Een paar keer geboekt. Goede service, ruim aanbod en mooie hotels.
Goede info aan de telefoon en (te)makkelijk te boeken, maar ook fijn met de mogelijkheid tot annuleren of een boeking te verplaatsen.
Jammer is dat tijdens een geweldig diner de verwarming niet goed functioneerde. We hebben de jas maar aangehouden.
Wij hebben al meer dan 10 keer via Zoweg geboekt bij hotels in binnen en buitenland en hebben alleen maar positieve ervaringen gehad.
Altijd een goed hotel met een mooie prijs wij boeken graag bia zoweh
Goede hotels en goede prijzen.
Het is voor ons niet de eerste keer dat we via Zoweg.nl een meerdaags uitje boeken. Onze ervaringen zijn positief. Zowel prijs / kwaliteit , als de accommodaties zijn goed. Een aanrader !
De website geeft een flinke variatie in de mogelijkheden en geeft daarbij een aangename tijdspassering voor het doel wat een ieder toch voor ogen heeft. Duidelijk en helder, wat wil een mens nog meer!
Heb al regelmatig geboekt maar ik ben nog steeds heel tevreden!!!
Prima service. De hotels zijn in sommige gevallen een beetje ‘verouderd’. Laatst in het Postillion in Deventer geweest. Uitstekend, diner wel aan de dure kant. Frites en salades werden in veel gevallen apart verrekend.
Prettige ervaringen, site werkt goed.
Allles OK
Omdat ik tweemaal 2 nachten wil verblijven hoef ik slechts één maal extra inschrijvingskosten te betalen. Dit was snel geregeld.
al vaak geboekt bij zo-weg communicatie uitstekend digitaal, annuleren geen probleem.
Alles is goed geregeld wij zijn erg tevreden.
Goede en snelle respons via de mail
alleen jammer dat de website soms weg viel, maar dat heb je bij de Efteling ook....wrs overbelast...klantenservice goed bereikbaar vlotte bevestiging van je boeking en ( voor mij belangrijk ) er wordt gekeken naar speciale wensen altijd erg leuke en betaalbare aanbiedingen
Makkelijk te boeken, alles goed.
Ik boek al een paar jaar via Zoweg.nl. Altijd goed en makkelijk. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar . Zeer tevreden
goede ervaring.
Zeer positieve ervaringen, reeds ca 5 a 6x geboekt via Zoweg.nl
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.