Mijn ervaring met "Zoweg", is nog niet zo veel. in corona tijd de eerste keer dat wij gebruik maken van een aanbod een hotel te boeken. Het boeken verliep zonder problemen.
Mijn vraag werd direct beantwoord !!
Zie boven
Leuke aanbiedingen.
Altijd leuke aanbiedingen, met mooie keuzes en makkelijk te boeken.
We zijn zeer goed geholpen
Na een foutje mijnerzijds en een foutje Uwerzijds alles toch goed gekomen. Alhoewel ik parkeergeld niet erg klantvriendelijk vind.
Prima aanbiedingen over een ruime periode verdeeld! Goede beschrijvingen van de aangeboden mogelijkheden, objecten en plaatsen! Overzichtelijke boekingsscherm(en)!
Lekker makkelijk zo te boeken.
Zoweg heeft veel goede aanbiedingen. Mocht er onverhoopt een reden zijn waardoor het uitje niet door kan gaan dan is er verschuiving mogelijk. ( geen annulering ) De website is overzichtelijk. De boekingen makkelijk te maken en direct na de boeking volgt er e-mail bevestiging.
Alles snel en goed afgehandeld zoals bij de vele boekingen
Door Zowel.nl hebben wij al meerdere leuke hotels ontdekt op plaatsen waar we nog nooit geweest waren. De boeking van het hotel, vaak mogelijkheid om te annuleren en ook dat je gewoon bij aankomst kunt betalen in het hotel is ook prettig en maakt het, zeker in deze tijden, makkelijk om een boeking te maken. Ook is de prijs kwaliteit verhouding prima.
goed.
Snel boeken, makkelijke site
prima prijs voor goede aanbiedingen
toppy !!!
Iedere keer weer werkt dir systeem perfect.
Ik was in 5 minuten klaar met de boeking via de website
Mijn vrouw en ik hebben al vaak 2 of 3 nachten in hotels geslapen die in de actie waren bij Zoweg. Wij kunnen er op rekenen dat het (bijna) altijd goed is. Alleen die 20 euro reserveringskosten vinden wij teveel. Vooral wanneer je maar voor 2 nachten boekt staat dat niet in verhouding.
Als goed
Mooie aanbiedingen, positief over betalen in hotel.Werd gebeld door hotel dat de gemaakte reservering bij Zoweg al bezet waren op de gekozen dagen. Hotel had zelf een goed voorstel. Deze kwam ons ook ghoed uit en deze werd bevestigd en een dag later de wijziging ook van Zover door gekregen.
Tot nu toe gaat alles perfect
Ik boek al jaren bij Zoweg en ben bijna altijd tevreden.
Verrassend aanbod dat ik op andere manier niet ontdekt zou hebben. Zie uit naar de echte beleving
prima,door corona ook afzeggingen moeten doen en daar ook geen problemen mee gehad.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.