Zeer goed geen enkel probleem met Zoweg.nl, heeft leuke aanbiedingen. Waar ik graag gebruik van maak.
Men denkt is en zeer behulpzaam bij vragen en wensen.
Prima ervaring. Op naar het volgende uitje met Zoweg.
Alleen maar goede ervaringen
Alles klopt
Vooral omdat het complete bedrag pas op de dag van aankomst in het Hotel betaald dient te worden. En als je niet kunt dan kun je ook makkelijk annuleren, wel natuurlijk de annuleringstijd in de gaten houden.
Zoweg.nl heeft altijd mooie aanbiedingen. Niet te duur en fijn dat je, indien nodig gratis kunt annuleren.
Goede ervaring. Prima geregeld
???
Had verkeerd e mail adres voor de boeking gebruikt werd na een berichtje flitsend opgelost
Makkelijk om een boeking te maken. En altijd een snelle reactie.
goed ervaring
Bijzonder aangenaam en prijsgunstig arrangement.
Je zit niet altijd in de modernste accomodaties maar als je het hotel , zoals wij vaak, alleen als slaapplaats en voor het ontbijt gebruikt maakt dat niet uit.
Het was een geweldig weekend, goed hotel heerlijke bedden. Perfect!!!!
Altijd hele goede hotels bezocht. Wat op de site staat is in het echt ook zo. Ga altijd weekenden weg en boek dan bij Zoweg.nl. Ook fijn dat je nog kort voor vertrek eventueel kan annuleren en betalen bij de hotels zelf is ook een pre.
Zeer veel keuze voor schappelijke prijzen
Altijd goede locaties en goede hotels. Eén enkele keer viel het eten wat tegen (wat kleine porties). Voor de rest zijn de hotels steeds "confortabel en netjes" en is het eten "in orde", meer moet dat niet zijn.
Hoewel in afweek van het normale aanbod, kreeg ik snel en vriendelijk via de mail een antwoord dat mijn wens via Zoweg zou kunnen geregeld worden als er nog plaats zou zijn op de door mij gewenste datum. Dat werd snel voor elkaar gebracht en gemaild. Omdat ik de kleine lettertjes van de advertentie (v.a.) niet had ontdekt, stuurde ik nog een mail met een vraag over het verschil in prijs. Ook daar kreeg ik per omgaande vriendelijke uitleg!
Altijd goed voor elkaar waar wij heen gaan!
goed voor een volgende keer ,zeker.
Leuke tweedaagse reis naar Vresse sur Semois. Goed hotel. Mooie omgeving in herfsttooi.
Veel weggeweest met zoweg.nl en nog nooit problemen gehad.
Gelijk een aanpassing doorgevoerd zo hoort het
Prima verwerking. Ook prettig dat op locatie verrekening kan plaatsvinden en mogelijke kosteloze annulering.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.