We waren met vrienden, en alles was na wens ondanks de verbouwing van het hotel v.d. Valk bij Schiphol.
Goeie aanbiedingen
Fijne prijzen en goede bereikbaarheid en
We hadden al geboekt en -achteraf- lazen we de revues die van dit hotel niet positief waren. Dit hotel teruggeboekt en Zoweg hierover een mail doen toekomen en Inmiddels een ander hotel geboekt. Aangezien het binnen de tijd van 14 dagen was zouden we ook dit hotel moeten betalen. Er heeft -op ons advies- een omboeking plaats gevonden en geen extra kosten in rekening gebracht.
Snel en probleemloos reserveren
Snel, voordelig en goed geregeld
Voor wat wij wensen perfect.
Ruim aanbod aan reizen en schappelijk geprijst. Alleen de service kosten @ €20,00 per boeking vind ik wel een beetje aan de hoge kant.
Zoweg is ons favoriete boekingsside voor hotel overnachtingen Betaling achteraf, bij hotel is een pre. 20 euro boekingskosten mag wat minder, is aan de hoge kant, verder alleen maar lof.
Tel. geboekt odat we 1 nachtje langer wilde boeken.
We boeken graag bij Zoweg omdat ze leuke aanbiedingen hebben en veel keuze in goede hotels. Ook de voorwaarden van Zoweg zijn super zoals bv annulering en extra’s bijboeken. Zeer tevreden
We zijn al vaker weggeweest met zoweg en tot nu altijd met volle tevredenheid
Ik heb nog niet ervaren hoe het in het geboekte hotel gaat.
Annulering van vakantie door overmacht vormde geen probleem (binnen de gestelde termijn) en was snel geregeld. Nieuwe boeking aansluitend probleemloos gemaakt.
Waar je wilt eten kun je zelf uitkiezen dat vinden wij een prettige manier van verblijven.
Zie de zin hierboven.
Vraag over kamer met 2 bedden in Maastricht binnen 2 dagen beantwoord
Behulpzaam bij het zoeken naar een oplossing voor een boeking bij div. hotels in Duitsland. Zeer net te woord gestaan. Oplossing gevonden.
Mooie kamer, vriendelijk en gastvrij personeel en een mooie omgeving.
snel bij het reserveren en goed geen gedoe met annuleringskosten en betalen van de reservering .. heel fijn
boeking zoals verwacht, locatie iets minder
Ik krijg bijna dagelijks de aanbiedingen en boek regelmatig. Altijd goed geregeld !
De aanbieding is passend
Snel en gemakkelijk een mooi hotel geboekt.
Ik denk een goede keus te hebben gemaakt en zie uit naar het uitje!
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.